Merkkihenkilöitä niin hyvässä kuin pahassa

Tasavallan taikuri vielä nyt. -Eipä aikaakaan, virkamies tulevaisuuden osavaltiosta nimeltään Suomi 

Zelensky-Napoleon-Putin-Minskin sopimus-Juutalainen-Meemit-Google tietää-Sputnikstory-Ukraina

Minulla on aina ollut sellainen käsitys että Romanian mustalaiset ovat niitä sitkeimpiä kerjäläis ammattilaisia. Mutta ei, juutalaisethan ne vasta tyhjästä vääntää vaikka mitä. Kukaan ei puhu enää Leopardi tankeista, eikä puhki kuluneista tykin piipuista. Puuttuvista ammuksista ja ongelmista kyllä jaksetaan leukoja louskuttaa, ja sehän on tietysti etu Venäjän koordinoivalle tiedustelulle.

Eliitin tutkimuslaitoksen johtaja vihjaa VKK:n kieltämisellä: ”Ei vertailukelpoinen muiden puolueiden kanssa” 

admin 25.01.2022 Ano TurtiainenE2 TutkimusKarina JutilaValta Kuuluu KansalleVKK 

Globalistieliitin hallitseman E2 Tutkimuksen johtaja, entinen YLE:n analyytikko ja keskustan taustavaikuttaja, Karina Jutila, kauhistelee kansanedustaja Ano Turtiaisen perustaman Valta Kuuluu Kansalle -puolueen menestystä aluevaaleissa valtamediassa. 

Globalistieliitti on kauhuissaan VKK:n nopeasti kasvavasta suosiosta ja lähettää ”asiantuntijansa” hyökkäykseen hallitsemaansa valtamediaan. 

Valtamedia paukuttaa nyt MSN:n uutissähkeellä US:n haastattelemaa E2 Tutkimus -ajatushautomon johtaja Karina Jutilan lausuntoa, jonka mukaan ”vaalituloksessa on yli 20 000 äänen vakava signaali”. 

Ylen poliittisena kommentaattorina aiemmin toiminut Jutila, joka on ex-kansanedustaja Markku Kosken (kesk) entinen avustaja ja tehnyt yhteiskuntatieteen tohtorin väitöskirjansa keskustan toiminnasta sekä toiminut puolueen Suomenmaa-lehden kolumistina, väittää haastattelussa, että ”VKK ei ole vertailukelpoinen puolue muiden kanssa”. 

Politiikkaradiolle antamassaan haastattelussa Jutila sanoi Ano Turtiaisen perustaman puolueen aluevaalikannatuksen vetäneen hänet ”vakavaksi”. Hän huomautti, että Turtiainen sai kannattajilleen pitkästi yli 20 000 ääntä olematta itse ehdokkaana. ”Se on valtava määrä”, hän totesi. 

”Tämän signaalin ääressä pitää pysähtyä. Tämä ei ole vertailukelpoinen puolue muiden kanssa”, Jutila sanoi. 

Viitaten Turtiaisen puheisiin eduskunnassa, jota Jutila pitää suomalaisen demokratian ”pyhimpänä paikkana”, olisi häneen mukaansa nyt mietittävä, että mikä on Suomessa sallittua. Hän vihjaa, että VKK olisi kiellettävä, ja tarjoaa perusteeksi ”ihmisoikeuksien kunnioittamista”. 

”Meidän pitää kantaa huolta siitä, mikä on kansanvaltaisessa Suomessa sallittua ja mikä ei, miten ihmisoikeuksia kunnioitetaan, millaiset pöytätavat politiikassa on, mitä eduskunnan pyhimmässä salissa saa sanoa”.  


COMMENTS

Juntti se on tuo aatteellisessa punamultavellissä huljuteltu Jutilakin. Sananvapaus pitäisi poistaa, eikä Arkadianmäen temppelissä saisi ongelmista mitään mainita. Ei Ano Turtiainen siellä ole omiaan puhunut, vaan tuonut esille puheissaan yhteiskunnallisia vikoja, joita hallituksen pitäisi ryhtyä  korjaamaan, eikä vain luvata ja tunnin päästä  unohtaa.


Nimimerkki "Horn of Truth" eli totuudentorvi kysyy miksi Zelensky on mukana lähes joka kuvauksessa..? No, se on sellainen rotu vika se kerjääminen.

G7 kokous-Miten-päästä-pahasta-eroon

Pitää muistaa se että sodassa on kaikki sallittua, on vain tavanomaisia yksipuolisia oletuksia, että Venäjä teki sen ja sen. Nämäkin maailmanparantajat lentelevät vähän väliä sinne sun tänne. Luulevat olevansa turvassa kun heitä ympäröi lauma aurinkolasipäisiä vajakkeja. Niinpä tämänkin G7 porukan olisi voinut puhaltaa huitsan helvettiin Japanissa moneenkin eri otteeseen. No mitä siitä olisi seurannut?  Rauha tietenkin niillä ehdoilla jotka Venäjä saneli ennen lännen aiheuttamaa konfliktia.                                                   Tapahtuma kesäkuulla 2023

Zelensky. sELENSKY. pAAVI. vATIKAANI. iTALIA. uKRAINA. jAPANI.

G7 lahkokokousta pidetään parasta aikaa Hiroshimassa. Sinne pitäisi myös ilmaantua pastori Zelensky keräämään kolehtia. Samat perseaukiset osallistuja tyypit nähtiin eilen telkassa laahustamassa Bidenin ja jonkun japanilaisen kaihon perässä, jota yritetään houkutella sotilasliittoon Kiinaa vastaan.

Aikoihin on eletty, G7 on nykyisin jotain sellaista mikä olisi omiaan sirkus maneesille.

Tapahtuma kesäkuussa 2023

Petteri Orpo. Hallitusneuvottelut. Iivana Julma. Bryssel. Trump. Sex.

02.05.2023 alkavat hallitusneuvottelut Säätytalolla. Tulee se hallituspuolueitten kokoonpano mikä on tullakseen, mitä sille kukaan voi. Pahinta on kun Ukraina häviää sodan, silloin on paras vetää Ruotsiin, sieltä Åren kautta Trondheimiin ja sukellusveneellä Kanadaan jemmaan. Tavallisella maatiaisella ei ole rahaa edes ratikkalippuun. Napsautahan kuvaa niin pääset kokkareitten kaatopaikalle.

Tää on hyvä! Tässä välähtää totuuden valo, vaikka roput paloivatkin jo ajat sitten.

Piden haluaa jatkaa hamaan helvettiin!
Pekka Haavisto-Presidentti ehdokas-Homo- kuolemantuomio

Tällaista juttua oli tänään 21.04.23. Hesarissa, että tottahan se tietenkin on.    Onpas kovat lait Ugandassa. Eipä ihme ettei siellä mitkään vihervasemmistolaispuolueet päätään nosta. Idi Amin olisi varmaan tykännyt tästä.

Henkilökohtaisesti ei minulla ole heitä kohtaan mitään... tarkoitin Ugandalaisia lainlaatijoita. 

Laitetaanpa kotimaista. Kuva on puuta heinää eikä liity tähän tekstiin. Sinimusta liike, esihistoriallinen sukukalleus Lapuanliikkeen ja Kosolan ajoilta. Nenän pituus ja otsaluun korkeus mitataan jäseniksi pyrkiviltä. En ole katsonut, mutta todennäköisesti ollaan pyrkimässä vaalien kautta eduskuntaan. Taitaa Arkadianmäen vahtimestarit pysäyttää jo ovella muutenkin. 

Pekka Haavisto-Adolf Hitler-Sinimusta liike

Yksi puhuu puolueesta, toinen persereiästä.