31. mar, 2017

Kissaa silittämällä tehtäisiin sähköä.

Vihreät lähtee kevään kuntavaaleihin neljällä kärjellä. Ne ovat koulutus, ympäristö, köyhyys ja työ.

Teemat ovat samat, mitä puolue piti esillä myös viime eduskuntavaalikampanjassaan. Puoluesihteeri Lasse Miettinen perustelee teemojen kierrätystä sillä, että noissa asioissa kunnilla on paljon valtaa.

– Iso viestimme on, että riippumatta siitä, mihin suuntaan hallitus haluaa viedä Suomea, me voimme kunnissa valita toisin, Miettinen sanoo.

Ei kuulosta hyvälle. Jos Vihreät saa valtaa, se on syrjä-, maaseudun tuho. Tuskimpa nämä hyvinvointi kaupunkilaiset edes tietää mitä on köyhyys tai työ.

Villieläimet juoksentelisivat pitkin kylien katuja ja ihmisten asumusten pihamailla. Kissaa silittämällä tehtäisiin sähköä talouksiin.

Pihalta kerättäisiin käpyjä, koivun lehtiä, ituja jne. ja niistä yritettäisiin ravintoa tehdä. Puuta ei saisi uunissa polttaa, sitten paleltaisiin talvikuukaudet. Tuotantoeläimet häviäisivät kun kaikki niihin liittyvä toiminta on epäeettistä.

Eiköhän se ole paras että annetaan Vihreiden, heitä kannattavien yliopistokoulutettujen sinkku naisihmisten mellastaa Helsingissä hiilikasojen päällä maailmaa syleillen ja jätetään muun maan asioiden hoito niistä ymmärtäville.

Pietarissa  31.03.2017