22. apr, 2018

Kyynelkaasua lapsille, ja sitten läträttiin vedellä.

Näinhän se meni. Suomenkin vasemmisto myrkytyksen saanut anarkisti media julisti tällaista paskaa ensimmäisten joukossa, kunnes sitten totuus tuli esiin Syyrialaisista siviiliväestön lähteistä.

Valeuutinen,  Syyria   8.4.2018 klo 18:29päivitetty 8.4.2018 klo 18:39

Syyrian Itä-Ghoutassa ainakin 70 ihmistä on kuollut iskussa, jossa pelastustyötekijöiden mukaan pudotettiin myrkyllistä kaasua Douman kaupunkiin lauantaina. Douma on viimeinen kapinallisten hallitsema kaupunki Syyrian Itä-Ghoutassa.

Trumpin mielestä Syyrian presidentti al-Assad on epäillyn kemiallisen iskun takana. Syyrian hallitus ja sen tukija Venäjä ovat sanoneet tiedon Douman kaasuiskusta olevan valhetta.

– Syyriassa monia on kuollut järjettömässä kemiallisessa iskussa, mukaan lukien naisia ja lapsia. Alue, jossa hirmuteko on tehty, on eristetty ja Syyrian armeijan piirittämä, eikä ulkomaailmasta pääse alueelle mitenkään, Trump kirjoittaa tviitissään.

– Presidentti (Vladimir) Putin, Venäjä ja Iran ovat vastuullisia tuestaan elukka-Assadille, Trump jatkaa viitaten Syyrian presidenttiin Bashar al-Assadiin.

Nyt kävikin niin ettei siellä mitään taistelu-kaasuhyökkäystä ole ollutkaan. Lavastettu juttu englantilaisten ja jenkkien tiedustelupalveluilta ja länsimieliseltä kapinallisjoukolta.

Ruumiitakaan ei löydy mistään, silmin näkijöitä kylläkin joille maksettiin videolle osallistumisesta. (Pienikin määrä kloorikaasua saattaa tappaa, se menee keuhkoihin, ja siihen tarvitaan muita keinoja, ei vain vedellä läträämistä).

Klikkaa kuvaa suuremmaksi tai download se laitteellesi, jos haluat. Alla pari linkkiä, netissä vaikka kuinka paljon asiaa ja videota tapahtuneesta.