22. apr, 2018

Otto Ville Kuusiselta olisi saattanut pettää lihas.

Sinisten arkkitakinkääntäjä, ulkoministeri Timo Soini, todistaa viimeisimmällä lausunnollaan olevansa globaalistien maailmanjärjestystä tukeva poliitikko, joka näennäisestä unionin vastaisuudesta huolimatta asettuu sopuisasti EU:n julkilausumien taakse.

Huolimatta Soinin häikäilemättömästä vallanahneudesta, mistään itsenäisestä poliittisesta toimijasta ei ole kyse, joka käy selväksi Ylen uutisesta EU antoi tukensa Syyrian ilmaiskuille – Soini: Näytöt kemiallisten aseiden käytöstä riittävät.

Todennäköisesti Soini itsekin tietää, että hän puhuu EU:n syöttämää potaskaa sanoessaan että Syyria on varmuudella Itä-Ghoutan kaasuiskun tekijä: 

– Kemiallista asetta on käytetty ja sillä on seurauksensa, Soini sanoi kokouksen tauolla Luxemburgissa. 
 
Hänen mukaansa ei ole mitään syytä epäillä kuka kemiallisia aseita on Syyriassa käyttänyt, ja etteivätkö ilmaiskujen tekijät olisi toimineet riittävin tiedoin.

EU ilmoitti olevansa valmis panemaan toimeen uusia pakotteita kemiallisten aseiden käytön seurauksena, mutta varsinaisia uusia pakotepäätöksiä ei Luxemburgin kokouksessa tehty.

Lukija voi jo tässä kohtaa ihmetellä miksi taas pitää jankuttaa Syyrian tilanteesta. Tähän on hyvänä perusteena se, että Lähi-idän maailmanpoliittisen näytelmän avaaminen paljastaa esimerkinomaisesti kuinka lännen vihollinen ei ole Assadin laillinen hallinto, vaan omille kansalaisilleen valehteleva poliittinen johto ja sitä myötäilevä valtamedia.  

 
Syyrian Ghoutan alueella on tehty ennenkin kaasuiskuja kuten vuoden 2013 syksyllä ja myös silloin Assadin hallinto julistettiin yksiselitteisesti syylliseksi.

Yllättävää kyllä Yle julkaisi seuraavan vuoden tammikuussa uutisen MIT:n tutkimus: Ghoutan sariiniraketit eivät voineet tulla Syyrian hallituksen alueilta, jossa todennäköisimpänä iskun tekijänä pidettiin kapinallisia.

Kun nykytapahtumia vertaa Ylen yli neljä vuotta vanhaan uutiseen lukija ei voi välttyä déjà-vu kokemukselta. Vai mitä sanoa tuolloin MIT:n tutkimukseen osallistuneen YK:n entinen asetarkastaja Richard Lloydin näkemyksistä:

McClatchy DC:n mukaan Richard Lloyd on tutkinut viimeisen puolen vuoden ajan Syyrian konfliktissa käytettyjä aseita. Lloydin mukaan Syyrian kapinallisilla on taito valmistaa Ghoutan iskussa käytettyjä raketteja.    – Syyrian kapinallisilla on varmasti kyky valmistaa tällaisia aseita. Luulen, että heillä voi olla enemmän kykyä kuin Syyrian hallituksella, Lloyd sanoi.

Täysin oma lukunsa on kemiallisten aseiden käytön kauhistelu, joka vaikuttaa jokseenkin tekopyhältä, koska samaan aikaan suurvallat voivat halutessaan turvatua "legitiimisti" ydinaseisiin.

On kieltämättä hirtehistä, että kemiallisten aseiden käyttämisestä rangaistaan toisilla aseilla, joiden kautta kuolee yhtä lailla ihmisiä, niinkuin tapahtuikin Amerikan, Ranskan ja Englannin Nato hullujen kostoiskussa (omia lavasteitaan kohtaan Syyriassa)

 Pahintahan tässä on se ettei mitään kaasuiskua edes tapahtunut mistä muka olisi pitänyt kostaa!

 Siinä meillä ulkoministeri, sängyssä päivät pitkät, rouskuttaa sinistä lenkkiä ja paskoo alleen uutisia joita ei edes vaivaudu tarkistamaan. Taitaa olla saman sortin esinahan liikuttelija kuin eräs Eurooppa_ministerikin.  

 Ilmeisesti maailmanlaajuista pöyristystä ei olisi tapahtunut lainkaan, mikäli tekijät olisivat teloittaneet Itä-Ghoutan uhrit pentuineen päivineen vaikka kivittämällä.