10. mai, 2018

Nyt tarvitaan niitä jotka allekirjoittavat lupauksensa.

Tämä edesvastuuton hallitus on saatava Arkadianmäeltä poistumaan, mitä nopeammin sen parempi. Eihän noin sekavia politiikkoja ole Suomessa koettu edes Tannerin tai Leskisen aikoina.

Mitä ihmeen virkaa on tuollaisilla Mykkäsillä ja Häkkäsillä, puhumattakaan jostain siviili-papin siunaamasta insinööristä tai kokoomuksen miniporsaasta?

Mitään muuta asiaa ei niin syvällisesti ajeta kuin pelkuri herrasväen omaa turvallisuutta, muka terrorismin nimissä ja kiirehtimällä poliisivaltioon liittyvät lakiuudistukset.

Ihmisiä jotka vielä vähänkin ymmärtävät ja kunnioittavat perustuslaillisia oikeuksiaan, heitä nimitellään tässä maassa jo nyt natseiksi ja ties miksi paskaksi jopa vierasmaalaisten vierailijoiden suulla.

On kyllä niin pilattu Suomen olot, ja jos sitä hiukankin analysoi ei voi suurintasyyllistä huomaamatta ohittaa. Jos vaikka kansa äänestäisi pedofiilejä niin sekin olisi parempi ratkaisu  kun kokoomus!

-------------------------

Sen vertaa eivät saa aikaan että pilkkoisivat tuon anarkistisen käärmeenpesän, (Ylen) lakivoimaisesti siihen malliin että sitä voisi kontrolloida muutkin, eikä vain "päähineministeri" joukkoineen.

Siinnäs’ kuulitte mitä poromies meinaa.

Poliisivaltio on valtio, jossa lait eivät valvo viranomaistoimintaa. Vastakohtana poliisivaltiolle on oikeusvaltio, jossa viranomaiset toimivat lakien alaisuudessa. Tyypillisesti poliisivaltioon liitetään pelätty salainen poliisi ja mielivaltaiset pidätykset.

Populaarikulttuurissa poliisivaltiot ovat yleinen aihe. Tunnetuimpia poliisivaltioista kertovia kirjoja ja elokuvia ovat muun muassa George Orwellin Vuonna 1984 ja Alan Mooren V niin kuin verikosto.

http://rayhablogi.blogspot.ru/2017/04/poliisivaltio-sinun-parhaaksesi.html