31. mai, 2018

Turkkilaisperäisiä myyriä suomenkin politiikassa.

Tulevaisuudessa vihreitten ”meikeläinen” turkkilainen vinkuva vasikka, entinen kansanedustaja, Ozan Yanar tulee ehdottamaan kavereittensa kanssa uuden pakollisen ruokavalion suomalaisiin pöytiin. Kebabbia päivittäin tai vaihtoehtona kilipukkia kuivattuna tai grillattuna, lisänä linssipapuja lampaanihra ala’ kerma (sperma) kastikkessa. Tarkempia ohjeita vaatetuksesta ym. toimeen pantavista määräyksistä on saatavilla Helsingin Suur-Moskeijan infosta, sekä kaupungin talolta.

-----------------------------------------

Diyanet on perustettu vuonna 1924 hallinnoimaan Turkin uskonnollisia yhteisöjä. Kemalistit perustivat järjestön korvaamaan ottomaanien valtakunnan aikaisen Shaykh al-Islamin. Diyanet operoi Euroopassa nykyään jopa 2 000 asioimistoa, ja näistä suurin osa on moskeijoita.

Suur-moskeijaa havitellaan myös Helsinkiin ja se on silloin menoa.

 

1990-luvulta alkaen Euroopan poliittinen eliitti on hyväksynyt massamaahanmuuton, ja media, akateeminen maailma sekä tietysti poliittinen eliitti ovat kaikki vakuuttaneet kansalle, että Pohjois-Afrikasta, Lähi-idästä sekä Keski-Aasiasta saapuvista siirtolaisista tulee brittejä, saksalaisia, ranskalaisia … heistä tulisi eurooppalaisia ja he omaksuisivat eurooppalaiset elämäntavat ja arvot.

Turkkilaisilla oli jopa erityisasema, sillä maasta piti tulla Euroopan unionin jäsen. No eipä tullut, mutta nytpä Turkki tekeekin EU:sta Turkin jäsenen, ja Saksassa onkin päästy jo pitkälle.

-----------------------------------------

Tulevaisuus näyttää oudolta. Kansallisen identiteetin puuttuminen Euroopassa antaa poliittiselle islamille ja turkkilaisille mahdollisuuden saada valtaa lännessä. 10-20 vuoden kuluessa eurooppalaiset kaupungit tulevat olemaan länsimaiden ulkopuolelta tulleiden ihmisten kansoittamat, kun taas kantaväestön yhteisöt (leirit) tulevat sijaitsemaan pääasiassa maaseudulla. Käytännössä orja työvoimanaa.

Siksipä sanonkin, että hyvät ihmiset äänestäkää nyt helvettiin kaikki nuo tämän hetkiset hallituspuolueet.

 

Osa tekstistä on suoria lainauksia  https://www.kansalainen.fi/  lisäksi muita  todellisia faktoja Euroopassa tapahtuvista draamoista. Yle & HS  vaikenee.