8. jun, 2018

Viittaan viime aikaisiin tapauksiin etenkin Tampereella.

"Lastensuojelun toimenpiteiden käyttäminen poliittisten oikeuksien
rajoittamiseksi kuulostaa kyllä aika kummalliselta touhulta".

Lastensuojelu (oikeampi termi lapsikauppa) on kokonaan verovaroin kustannettua valvomatonta liiketoimintaa, jossa tehdään valtaeliittiä hyödyttävää kauppaa ja politiikkaa köyhien lapsilla, tätä tarjotaan kunnissa Suomessa asuville lapsille.

Tälle bisnekselle on ominaista se, että nimitys "lastensuojelu" on monesti hyvin vääristävä, koska se ei monestikaan suojele tai tue lasta eikä hänen perhettään, vaan tarkoitusperänä on tuottaa eri lastensuojelulaitoksille voittoa ja luoda uusia virkoja, jotta sosiaalitoimi saisi enemmän rahaa valtiolta. Tämähän on rikollista toimintaa, ja mitä tekee asiasta tietävä vastuullinen ministeri? No ei yhtikäs mitään, tiuskii ja äkäilee sormi sieraimessa.

Lastensuojelun voisi jakaa kahteen luokkaan, on myös aitoa lastensuojelua ja lasten "suojelua" missä lapsia haalitaan rahakoneiksi laitoksille.

 

Lastensuojelun asiakkaat ovat Suomessa hyvin epätasa-arvoisessa asemassa, koska toteutuva palvelu on riippuvainen sosiaalityöntekijästä ja hänen ammattitaidostaan. Kuntien sosiaalityössä eniten epäpäteviä on nimenomaan lastensuojelussa.

 

"Suojelua"

Työmenetelmät ovat muinaismuisto DDR:stä. Lasten "suojelu" haalii asiakkaita eri kyttääjätahojen kautta, näitä ovat esimerkiksi, neuvolat,  päiväkoti, koulut ja nykyisin populistiset nimettömät ja perättömät ilmiannot jopa poliittiseen mielipiteeseen viitaten.

Myös Ensi- ja turvakodit toimivat hyvänä asiakaslähteenä, siksi niiden oikeampi nimitys onkin ensihuostahuone: paikka, josta pudotaan syvemmälle lastensuojelun ahnaaseen laitosmaailmaan.

 

Lasten "suojelun" huipentuma on lapsen huostaanotto, joka on sosiaalityöntekijöiden keskuudessa sulka hattuun. Etelä-Suomessa jotkut kunnat maksavat sossuille peräti lastensuojelubonusta tehdyistä huostaanotoista. Kiireellisen huostaanoton takia sosiaalityöntekijä saa pyytää virka-apua poliisilta. Se muistuttaa siksi amerikkalaista action-viihdettä missä lasta revitään kahteen suuntaan.

Niin sanottuja miesten hylkäämiä, koston haluisia akkoja retkuilee yhteen, ja he perustelevat niin sanottuja   Rouvaliigoja,  näitä liigoja on syntynyt Suomeen sosiaalisektorille ja etupäässä lastensuojelun piiriin.

 

Lastensuojelu on sosiaalirouvien suosikkiala, koska siellä sosiaalityöntekijät ja kaikki muut alan rouvat saavat käyttää suorinta ja paljainta tyranni valtaa ihmisiä kohtaan ilman että heidän tekemisiinsä sen kummemmin voidaan tai uskalletaan puuttua.

Nämä keskiaikaiset menetelmät on saatava modifioidun lain voimalla loppumaan. Toivottavasti se saadaan loppumaan kansallismielisten myötä!

 

Pietarissa 07.06.2018  @ri