20. jun, 2018

Äänestämällä Vihreitä, hyväksyt seuraavaan hallitukseen musliimi taustaisia ministereitäkin.

Otetaan vaikka esimerkki tästä Ozan Yanar:ista, hänhän piiloutuu Suomen kansalaisuuden taakse, sitä kuitenkin halveksien, kuulet sen jopa hänen puheistaan.

Turkin kurdi joka haluaa muuttaa Suomen maan mieleisekseen.

Oletettavasti työskentelee Turkin ulkoministeriön alaisuudessa olevalle organisatiolle?, minkä tarkoitus on edistää islamistien verkostoitumista Eurooppaan.

Mä oon ihmetelly että miten suomalaiset poliitikot ja virkamiehet voivat olla niin yksimielisen sinisilmäisiä, vaikka fakta on se, että islamisteja on soluttautunut ja soluttautuu systemaattisesti  etenkin vihreitten ja vasemmistolaisten riveihin, sekä  kaupunkien valtuustoihin.

Jutun ensimmäinen linkki on vanhempi, mutta ei vanhene koska

soluttautuminen jatkuu koko ajan aktiivisesti.

https://youtu.be/q_IfvVjJRzg

https://youtu.be/AruwpwG0N_Q

Tässä on kyse aivan toisenlaisesta intekratiosta kuin siitä mitä eliitti uneksii.

Kuinka moni näistä ”suomaan passin” omistajista on sanonut olevansa suomalaisittain ajattelevia henkilöitä, ja suomalaisten arvojen ja kulttuurin eteenpäin viejinä ?

 Sionistien ja pankki-mafian salaliitto. Samat paskat ja sapuskat tulee haisemaan rappukäytävissä yhä voimakkaammin maustettuina... jos vielä tulevaisuudessakin!

Aiot ”MUISTAA” äänestää näitä tämän hetkisiä retkuja, niin kusessa kellut ja sukusi hipiävaihtuu vähinerin ulosteesi väriseksi.

”Nykyisin kun kirjoittaa Suomessa suoraan, niin siitä saa sen saman tuomion kun kirjoittaa väärään tai ei ollenkaan.

Riittää jos vain satut olemaan isänmaasi etuja puolustava Suomalainen rontti”