22. jun, 2018

Näyttää kehittyvän uusi ansiolähde tuostakin hullutuksesta.

Kihlakunnansyyttäjä Eija Velitski aikoo valittaa Teuvo Hakkaraisen (ps)tuomiosta hovioikeuteen. Velitski kertoo Iltalehdelle hakevansa 60 päivän ehdollista vankeutta, koska päähän kohdistuva väkivalta on vakava rikos eikä siitä pitäisi vain sakoilla selvitä.

Entäpä jos Hakkarainen olisi ollut joku ”kamelikuski” ja suukko olisi kohdistunut kansanedustelija Ruohon perseeseen, niin  sakotkin olisivat varmasti jääneet saamatta.

No nyt on kova rummutus käynnissä että kun tulee niin paljon vihapostia ettei hermo kestä tällaista ilman sairaslomaa, ja turvavartijoita pitää olla koko ajan makuuhuonetta myöten.

Suomen poliittinen poliisi on osaltaan vastuussa  nimimerkkien taakse piiloutuvista vihapuhe ja uhkauskirjoittelijoista kommenttiosioissa ja muussa mediassa.

Sellaisia asioita ei tutkita, koska suomen peruskansa koetaan poliisihallinnon silmissä erittäin vaaralliseksi ja fasistiseksi viisi miljoonaiseksi kansanryhmäksi.

Näitä törkeitä vihapuheita tehtaillaan siis kaikessa rauhassa päivät pitkät piffien ja ekstremististen vihervassemmistokommunistien toimesta, ilman että niihin poliisi puuttuisi.

Auta armias jos kyseessä on kansallismielinen niin sitten keksitään vaikka väkisin syytteet. Tuoreinpana Ilja Janiskiin kohdistuva oikeusmurha.

Lainaan tähän Aulis Saarijärven kommenttia Uudesta Suomesta, hän kirjoittaa seuraavasti.

Ennen kuin teette tästä Ruohosta aivan enkelimäisen, neitsykäistyttösen, niin muistakaa!

Ruoho on 80 kg 178 senttinen kamppailulain mestari. Lisäksi poliisin väkivaltakoneiston itsepuolustusopit saanut. Hän olisi 20 kiloa kevyemmän Hakkaraisen helpolla vain kääntänyt selälleen ja pitänyt siinä vaaditun 15 sekuntia. Olisi julkisuudessa saanut sankarittaren sädekehän.

Nyt hän itkee joka lehteen kuinka mies suuteli väkisin juovuksissa. Syyttäjä jopa vaahtosi, että Hakkaraisen tarkoitus oli taittaa niska niks naks noks väks fäcks! Ho hoijaa!

Muistakaa myös, että Ruoho on pettänyt muutaman tuhat äänestäjäänsä loikkaamalla persuista  uvatteihin. Toinen petos vielä niitäkin pettämällä oli uutuusloikka kokoomukseen. Kiinnittäkää siis huomio naisen petollisuuteen ja valheellisuuteen kaikessa, mitä ajattelette.