3. aug, 2018

Kun hallitus sanoo että se on niin, niin se on aivan varmasti väärin.

Ensio Jauhiainen kirjoittaa avointa yhteenvetoa  pääministeri Sipilästä jo hänen ensimmäisen hallitusvuotensa  jälkeen.

Maininnat tekemisistä ja taustasta olivat ajankohtaisia selvennyksiä vuonna  2016. Sen jälkeiset hallituksen kabinetti taikatemput ovat vain jatkuneet arveluttavilla esityksillä ja juntta päätöksillä, tämä toiminta tulee kiihtymään kesälomien jälkeen.

Tulokset, säveltäjä Orpon ja kapelimestari Sipilän jäljiltä ovat luokkaa maanpetos. Ihmiset hullut ne äänestää näitä edelleenkin,  vaikka eivät näe puolueohjelmissa

mainintaakaan siitä mitä nämä ovat toteuttamassa, ei kerrota teurastettavalle mitä Suomessa oikein tehdään ja tapahtuu. Poliisi ja oikeuslaitos usutetaan kyselijöitten kimppuun.

Valehtelemiskilpailutkin ovat jo käynnissä toreilla ja turuilla seuraavia vaaleja silmällä pitäen. Älkää hurmaantuko kahvikupposeen tai ”lapsille ilmapallo”  hämäyksiin,kysykää politiikolta suoraan mitä hän tarkoittaa, ja pyytäkää  allekirjoitus kunnian ja omantunnon kautta heidän sanomisiinsa. (Video on vaihtoehtoisesti hyvä todistaja)

 

--------------------------------------------

 

Ensio Jauhiainen

Ensio Jauhiainen Timpe Ahonen paikassa Töölö.
26. marraskuuta 2016 · Helsinki · 

Tässä meillä on "mies" joka järjesti liikenneministeriksi sveitsiläisen huijarin ja kansallisomaisuutemme kavaltajan. Mies, joka kutsui Irakin Suomeen. Ja kun tajusi munanneensa, sysäsi syyt VAIMONSA niskaan.
Juha pakkomyi haja-asutusalueille jäteveden puhdistuslaitteet ja rikastui sillä. Sipilän perhe rahastaa tällä paskalaki-huijauksella edelleen. Ja lain pääarkkitehti, Paula Lehtomäki (eduskunnasta pudottuaan) järjestettiin Juhan toimesta sikapalkkaiseen veronmaksajien kustantamaan suojatyöpaikkaan. Eli demokratialle keskitetty "finger". 

Juha hehkutti päivää ennen Trumpin voittoa julkisesti toivovansa Hillary Clintonin voittavan, vaikka kuka tahansa kahdella harmaalla aivosolulla varustettu idioottikin olisi tajunnut pitää pääministerin asemassa tuollaisessa tilanteessa turpansa tukossa. Seuraavana päivänä selkärangattoman näädän rotsi olikin sitten jo kääntynyt.

Mies, joka lupasi että veroaste ei nouse. Ja joka on ollut keksimässä kaikkia mahdollisia kateusveroja huviveneistä moottoripyöriin. Ja tuplaamassa-triplaamassa sakkoja. Piiperöintiä tulee ovista ja ikkunoista, mm. kivihiilen polttokiellolla ja uhkauksilla bensaveron nostosta. Suomi pystyy kaikella tällä sairaalla maailmanparantamisella ja mallioppilas-perseilyllä tuhoamaan lopunkin teollisuutensa. Ja pienentämään päästöjään vuodessa sen verran, kuin Kiina lisää niitä puolessa tunnissa.

Nyt vielä sukulaisten omistama konepajayritys Katera Steel sai noin puolen miljoonan arvoisen tilauksen valtion omistamalta Terrafamen kaivokselta. Onko kenellekään muka enää epäselvää, että tämä mies on selkärangaton vässykkä ja huijari? Ja vaarallinen mies kansantalouden kannalta kaikin puolin.

Ainoa, mistä Mahmud Sipilä tässä tilanteessa välittää, on se että kunnat ovat kiltisti ja tottelevaisesti mukana juonessa. Tuhoamassa isänmaan taloutta ja turvallisuutta "monikulttuurisella unelmalla". 

Eipä tässä voi enää muuta sanoa, kuin sen että suomalaiset ovat helvetin kilttiä ja tyhmää kansaa. Iloista "Maailma  Kylässä" konkurssia vaan kaikille.