24. sep, 2018

Kun vähän sekoittelee teemoja niin ihmiset lukee jutun kahteen kertaan.

Hallitus ja presidentti ovat epäilleet jo vuodesta 2014, että Airiston Helmen kiinteistöjä voitaisiin käyttää tunnuksettomien venäläisjoukkojen majoittamiseen kriisitilanteessa.

Kuka tätä maata johtaa, kun hallitus ja presidentti jo vuodesta 2014 saakka ihmettelevät ja ovat vain huolissaan, kun vieraat valtaavat maata?

Minkälaista ulkohuone politiikkaa Suomessa hallituksessa ja eduskunnassa oikein harrastetaan? Onko ohitettu kenties  Jessikka Aron antamat ohjeet?

 

Nauraa käkätetään kun maailman suosituimmaksi luokiteltu presidentti Putin käy vierailulla, puhutaan jostain hiilijalanjäljistä eikä uskalleta edes vihjaamalla kysyä että mitä vittua te touhuatte Turun saaristossa?

 Kyllä tulee jälleen kerran Kekkonen mieleen,  hän sentään ymmärsi, mitä Suomen itsenäisyys ja yhteistyö merkitsi.

No, se oli sen ajan politiikkaa mikä ei ihan heti päde näinä aikoina.

Ihmettelempä,onko Suomen kansa jo niin apaattista, ettei ketään enää kiinnosta, minkälaisissa käsissä on maan tulevaisuus? 

(Näkeehän tuon minkälaiset tulevaisuudesta piittaamattomat amatööri-politiikko- juntit hallitsee ja rikkoo päivittäin kaikkia mahdollisia lakeja vain omaa napaa pelko perseessä suojellen, ja jo vuosikaupalla).

 Seuraavissa vaaleissa on mahdollisuus äänestää sellaiset ihmiset eduskuntaan, joilla on vielä käsitys siitä, kuinka maan asioita hoidetaan ja pidetään maa omissa käsissä.

Enpä lähde tähän enempää ihmettelemään mitään tulevista vaaleista, koska se kansallismielisten jytky saa todennäköisesti odottaa vielä. Suomessa kun ei vielä ole tapahtunut niin pahoja että se herättäisi kansan oikealle tielle.