22. okt, 2018

Kallion kirkontorniin aiotaan asentaa kovaääniset.

Nämäkin on sen luokan esimerkki uutisia joita et vahingossakaan Suur-Suomen tonttukansalle valtamediassa näe mainittavan, vaikka kyseessä on ”rakas naapuri, veljemme Ruotsi” mitä muuten kyllä verhon takana apinoidaan ja tekemisiään ihaillaan.

Kun lukee näitä juttuja  niin havaitsee hyvin samansuuntaista toimintaa Suomen Evakelisluterilaisessa kirkossa. Ei ole edes unohdettu kopioida suvaitsevaista homoutta ja lesbolaisuutta kirkon piiriin.

Muovikorttikin vinkuu siellä mielekkäästi.

Ruotsin kirkkoa pidetään entistä poliittisempana. Marraskuussa kirkolliskokous  äänestää hyväksymään kiistanalaisen uuden käsikirjan, jossa opetetaan  papistoa poistamaan  maskuliinisia viittauksia Jumalaan, kuten "Hän" ja "Herra", jotta he olisivat "osallistavampia" myös muita uskonryhmiä kohtaan.

Kirkko on aktiivisesti  mukana laittomien maahanmuuttajien suojelemisessa ja asuttamisessa, jotta heitä voitaisiin salata viranomaisilta.

Ruotsin kirkko on ristiriidassa poliisin kanssa, sillä papiston jäsenet yrittävät estää karkotuksia.

Ihan on samaa suvakki toimintaa Suomessakin liperien varjolla, mitä järkeä tässä on? Ei sitten mitään.. vastuutonta oman yhteiskunnan tuhoamista ja uskon romuttamista.

https://www.breitbart.com/europe/2018/02/14/sweden-church-lose-million-members/

https://www.breitbart.com/europe/2015/10/05/worlds-first-lesbian-bishop-calls-church-remove-crosses-install-muslim-prayer-space/