25. mar, 2019

Teema: Kuinka vesihöyry väärennetään ihmisen aivoissa myrkylliseksi savuksi.

Olisinpa nuorempi niin ryhtyisin kurssittamaan tätä nuorisoa ja muitakin korkeasti koulutettuja  ymmärtämään sellaisia asioita joita käytetään yhteiskunnan manipuloimiseen.

Otetaanpa vain yksi esimerkki lyhyesti, (eihän nykyisin kukaan pysty  lukemaan puolta lausetta pitempiä sanomisia)  

Useinkin kun teemana on “ne suuret ongelmat” väitetyn ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen tiimoilta, julkaistaan ja näytetään kuvia kuinka tehdaslaitokset syöksevät hirvittäviä savupilviä ja aurinko katoaa kita auki huutavaan usvaan. Miksi ei kerrota esim. mitä laitos tuottaa, millä prosessilla ja mitä se siihen käyttää.

Katsotaan vaikka prosessi laitosta (jalostamo) hiukan lähemmin. Kaikki tuotanto perustuu komprimoituun höyryyn ja se kauheat kuva tekniikalla korostetut savupilvet ovat ylipaine höyryjä kattiloiden piipuista, sekä ne muut muka  hirmu savut ovat höyryä lauhduttimista.(kuva)

Koettakaa nyt vielä ymmärtää ettei tätä näkymätöntä CO2 häkää päästetä nykyisin luonnonkaasulla toimivista kattilan piipuista taivaalle, se käsitellään omassa prosessissa tiukkojen määräysten mukaan.

Yhdellä Helsinki - Tokio lennolla on enemmän päästöjä kuin keskisuurella öljynjalostamolla vuorokaudessa.

Ehdotan kaikille niille pajupilliä pyllyyn, jotka yrittävät saada aikaan ylimitoitettua globalistien hysterialla rahastamista..