27. mar, 2019

Uus-kommunismin aikaansaama “Tekijänoikeusdirektiivi” tuskin tulee toimimaan.

Sanotaan että kuva on lähtökohtaisesti ottajan omaisuutta.

Niinpä, mutta kukahan niitäkin sortteeraa? Maailmalla poksautellaan noin miljoona kuvaa joka minuutti  “kuka ja missä” että siitä vain, olkaa hyvä!

Taisi unohtua että pienikin muutos kenen tahansa kuvaan muuttaa ominaisuudet niin ettei sitä mikään filtteri tunne, ei edes oletettu omistaja, mutta sitähän nämä Brysselin kaikki tietävät eivät osanneet huomioida. Saapas nähdä miten STT uutisten käy, sehän on jako platformi uutis kopioista ja aiheista etupäässä maailmalta.

https://www.sttinfo.fi/tiedote/euroopan-parlamentti-hyvaksyi-uudet-digitaaliset-tekijanoikeussaannot?publisherId=59267337&releaseId=69854939

https://yle.fi/uutiset/3-10707993

Mielenkiintoista seurata miten teille siellä EU:ssa tulee käymään tuon internettinne kanssa, täällä se ei tule muuttumaan  mitenkään, ei edes Googlen, tuben tai facebookin osalta.

Idiootit kirkuu “kuinka huono se Venäjä on” mutta eivätkö arvostelijat huomaa että Venäjällä on sentään suoraa demokratiaa mikä jopa toimii.

Oliko se hesari joka kirjoitti taannoin, että Venäjällä laitetaan netti kiinni, ja se on siinä. Täällä ei mitään nettiä pysyvästi kiinni laiteta. Vain muutamaksi tunniksi testin aikanai, (ei edes pystytä sellaiseen totaali sulkemiseen ilman vallankumousta)

Suomen valtamedian tiedoksi että kyseessä on internetti 2 sovellus sodan varalle. Se toimii ja tiedottaa etupäässä Venäjällä, kun muun maailman “älypuhelin” ja nettiyhteydet ovat todellakin kadonneet taivaan tuuliin.