4. jun, 2019

Ei sitä valtion (kansan omaisuutta) ennenkään ole myyty, se on annettu pois puoli ilmaiseksi

Norjalainen Yara (entinen Hydro) sai lahjan Suomelta millä tänä päivänäkin tehdään miljardeja. Osti pilkkahinnalla omistuksen Suomen fosfori mineraaleihin, jota käytetään apulannan valmistukseen. Taisivat saada kaupanpäällisiksi vielä 60 miljoonaa euroa valtion tukea muutamasta suomalaisesta työpaikasta.

Entäs tämä Talvivaaran kauppa ynnä muut “kultakaivokset”.. joo ei niitä vanhoja asioita enää kannata muistella murahtelevat maanpetokseen syyllistyneet.

http://www.maaseutumedia.fi/sokli-apatiittikaivos-kuka-myi-ja-mita-poliitikot-puhuvat-ristiin/

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3353149-hakamies-myi-pilkkahinnalla-nyt-lannoitteiden-hinnat-karkaavat-kasista

Vasemmistoliiton Li Junk sanoo sen selvästi ettei Valtion omaisuutta saa myydä. Mutta katsotaan käykö samalla tavalla kuin Caruna kauppojen aikana, silloinhan ministeri Arhinmäki (V) jäi ainoaksi vastustajaksi.

https://vasemmisto.fi/caruna-kaupan-salat-julki/

Pien puolueena vasemmistoliitto janoaa nyt sinne hallitukseen menoa kun on saatu mahdollisuus, mutta heidän vaatimuksensa jäävät rajallisiksi kulissi duunarin tasolle, ehkä viis siitä jos ei Antifilaiset toisin päätä. Toivottavasti enemmistö puolueen jäsenistä äänestää nyt niin kuin Li Junk toivoo, muuten ottaa Vasemmistoliiton paikan todellinen tuholainen..Kokoomus? Antin sätkynukke hallitus saattaisi mennä remonttiin naapurin suureksi riemuksi.