15. jun, 2019

Maahanmuutoministeri on puhunut.

Maria Ohisalo valittiin vihreiden puheenjohtajaksi

PERTTI KONSTINEN | 15.06.2019 | 12:23- päivitetty 15.06.2019 | 12:24

Tuore puheenjohtaja haluaa tavoitella feminististä yhteiskuntaa.

Vihreiden puoluekokous on valinnut puolueen puheenjohtajaksi kansanedustaja Maria Ohisalon. Hänet valittiin tehtävään ilman jäsenäänestystä tai puoluekokouksessa tehtävää äänestystä, sillä hän oli ainoa ehdokas puheenjohtajaksi.

Puheessaan tuore puheenjohtaja kiitteli edeltäviä puheenjohtajia Pekka Haavistoa, Touko Aaltoa ja Ville Niinistöä. Hänen mukaansa vihreät muuttavat Suomen suuntaa. Pääministeri Antti Rinteen (sd.) hallituksen ohjelmaa hän luonnehti ”todella feministiseksi”.

Mitä ihmettä tämä Maria Magdaleena oikein hourii..

– Meidän tulee tavoitella feminististä yhteiskuntaa, hän sanoi. (Eikö Suomessa ole jo riittävästi homoja ja kaiken sortin transuja?)

Hän myös totesi olevansa ensimmäinen vihreä sisäministeri Suomessa koskaan, (myöskin viimeinen.)

Suomen turvapaikkapolitiikan suuntaa voidaan hänen mukaansa nyt kääntää. (Turvapaikkapolitiikka on käännettävä niin että nuoli osoittaa ulos maasta.)

– Tällä hallituskaudella parannamme turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa ja nostamme turvapaikka kiintiötä. ( Oikeusturvaa on jo enemmän kuin kantasuomalaisilla, sitä paitsi nämä turistit eivät turvapaikan tarpeessa ole, luvattomilla tunkeutujilla lihakoukku nilkkaan, on resurssien tuhlausta edes puhua mistään jalkapannasta.)  Suomen suurin sisäisen turvallisuuden uhka on Ohisalon mukaan Suomeen tulleiden syrjäytyminen.. niinpä..ja pitkät puukot.

https://areena.yle.fi/1-50196688