1. jul, 2019

Globalisti hallituksille sopii rikollinenkin toiminta päämäärien saavuttamiseen.

- Rahalla on valtava voima.

Yhdysvaltalaisen miljardööri George SorosinOpen Society Foundation harkitsee toimintansa aloittamista myös Itä-Saksassa Vaihtoehto Saksalle -puolueen (Alternative für Deutschland, AfD) vahvistumisen takia, kertoo Junge Freiheit.

 Jatkuvasti horistaan trolleista ja valtioista jotka yrittävät vaikuttaa eri maiden politiikkaan sekä perustetaan jos jonkinlaista hybridi keskusta ehkäisemään kaikkea tätä.

 Eikka Kettunen kommentoi seuraavasti.

 Mutta jos Euroopassa häärää amerikkalainen säätiö ja aivan avoimesti kylvää rahaa valitsemilleen poliittisille tahoille ja siinä sivussa edistää siirtolaisuutta aiheuttaen miljardien kustannukset eri valtioille, niin poliitikot, " hybridi viranomaiset " ja luotettavaksi itseään kutsuva media eivät huomaa tässä mitään omituista. Uskomattoman härskiä touhua, mutta totta. 

Ja Jussi Paavon kommentista loppu henkäys!

Joka tapauksessa kyseessä on yksityinen taho, oli se muodollisesti missä maassa tahansa. Siis yksityinen taho manipuloi kaikissa maissa mielensä mukaan ja lahjoo tavalla tai toisella poliitikkoja toimimaan Soroksen haluamalla tavalla.

 Huomautus huutajille.

Soros on nykyisin Yhdysvaltojen kansalainen.