28. jul, 2019

Välillä tuntuu että se afrikkalainen on järkevämpi kuin nämä kirves repussa kulkevat lapset.

Reijo Tossavainen  Mielipidepalsta 11.7.2017 IMATRALAINEN

Väkivaltainen Antifa toimii kiinteässä yhteistyössä Vasemmistoliiton kanssa

Hampurin väkivaltaisen mellakan hillinnässä lähes 500 poliisia loukkaantui, tuhansia autoja poltettiin, satoja kauppoja ryöstettiin ja muun tihutyön määrä oli valtava! Tästä kaikesta vastasi lähinnä Antifa, joka on äärivasemmistolainen/äärivihreä useissa eri maissa toimiva väkivaltaa käyttävä ryhmittymä.

Suomessa Vasemmistoliitto ja Vihreät ovat niille myötämielisen median tuella kieltäneet olevansa missään tekemisissä Antifan kanssa. Aluksi mediakin puhui vähätellen vain mielenosoituksista. Sitten totuus kuitenkin tuli julki sosiaalisen median kautta. Sen jälkeen perinteinen valemedia Ylen ja Hesarin johdolla on julkaissut juttuja, joissa kirkkain silmin on yritetty väittää, että puna vihreillä ei ole mitään tekemistä Antifan kanssa.

Totuus on kuitenkin täysin toinen. Antifa on kiinteä osa Vasemmistoliiton toimintaa. Pari käytännön esimerkkiä:

1) Antifan tarra on mm. Vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin läppärin kannessa. Tarran liimaaminen on tuen osoitus järjestölle ja sen väkivaltaiselle mellakoinnille.

2) Vasemmistonuorten liittokokouksen lippukulkueessa oli keskeisesti esillä Antifan lippu. Siten myös nuorisojärjestö suhtautuu terroristijärjestöön myönteisesti.

"Nykyään militantit antifasistit ovat järjestäytyneet nimellä Varisverkosto https://varisverkosto.com/

He ovat esimerkiksi tapelleet SVL:n katupartioiden kanssa. Kumpikin osapuoli hakeutuu yhteenottoihin, mutta esittää puolustautuneensa. Kummatkin ovat myös käyneet toistensa kodeissa. Esimerkiksi antifasistit rikkoivat Vastarintaliikkeen aktivistin ikkunat ja maalasivat tämän seiniin tekstin: "Täällä asuu natsi". 

Kun 2014 poliisi seurasi SVL:n "suomalaisia nuoria suojelevaa" katupartiota, partion kimppuun hyökkäsi toinen joukkio. Tämä johti kymmenien ihmisten joukkotappeluun, jossa käytettiin muun muassa rautaputkia.

Vasemmistoanarkistit ja uusnatsit ovat kahakoineen keskenään myös jalkapallo-otteluissa, jopa ennalta sovitusti. Vasemmistoanarkistit ovat soluttautuneet HJK:n fanikunnan liepeille, uusnatsit HIFK:n. Soluttautuminen on tapahtunut esimerkiksi hakeutumalla fani kulkueeseen varsinaisen fani kunnan ulkopuolelta. Näin molemmat pyrkivät oikeuttamaan agendaansa.

Ryhmät järjestivät 2016 noin 50 hengen joukkotappelun Kaisaniemen puistoon, johon he olivat varustautuneet mm. hammassuojat. Poliisin kiinniottamat tappelijat ovat toistuvasti olleet järjestämässä vastaavanlaisia tappeluita: samat henkilöt ovat itsenäisyyspäivän mielenosoituksissa omien banderolliensa alla ja lietsovat väkivaltaa myös HJK–HIFK-paikallisotteluissa.

(matala otsat  sen kun nuijii ja tappelee manuaalisesti kun eivät osaa avata kybersota ohjelmaa!)

Vuoden 2016 lopussa Suojelupoliisi listasi Antifan yhdeksi Suomen turvallisuutta uhkaavaksi ryhmittymäksi. Poliisi arvioi, että Suomen Antifan ensisijaisina isku kohteina ovat Pohjoismainen vastarintaliike ja Soldiers of Odin. Lisäksi Suojelupoliisi esitti, että Antifan kohteiksi voivat joutua myös muut maahanmuuttovastaiset tai oikeistopopulistiset henkilöt tai ryhmät." Näin ollen Suomessa on kaksi järjestöä, jotka pitävät toisiaan vihollisina. Punavihreän muka suvaitsevan median mielestä vain toinen on niistä paha. Minun mielestä kummankin äärilaidan toiminta on kyseenalaista.

Lähde: Reijo Tossavainen

_________________________________

Amatöörin yhteenveto 2019

Mikään ei ole muuttunut, yhteistyö Antifan ja Vasemmistoliiton kanssa toimii ja muhii edelleenkin. Vanha käpy Arhinmäki läheisineen hoitaa sitä bisnestä tarvittaessa. Li Junk Anderssonin läppäri on vaihdettu aikoinaan eduskunnassa käytetystä roska boksista  asiallisemman näköiseen Opetusministerin työkaluun, mutta sillä ei ole merkitystä mielenhäiriössä tapahtuviin Antifa perhesuhteisiin. 

Monissa Amerikkalaisissa osavaltioissa Antifa luokitellaan rikollisjärjestöksi. 

amen