30. jul, 2019

Klima muokkausta vaikka väkisin, tuhoisampaa kuin atomisota.

Ihmisen itsensä aiheuttamat ongelmat eskaloituvat nykyisin suurina muovi ja epämääräisine jäterasva kombi paska vuorina. 

Lisäksi tulevaisuudessa meillä on ympäri maata Helsingin kokoisia ion patterien kaatopaikkoja  seurauksena siitä kun väkisin tähän arktiseksi muuttuvaan maahan istutettiin siemen, nimeltään “sähköauto” ja jonka jätteitä ei tule huolimaan edes Kiina. 

Vireh-fanaatikot eivät niinkään niistä piittaa, koska nythän on hallitusohjelmat ja muun maailman apinointi hölmöilyt muodissa, kouluissakin opitaan lasten onneksi entistä vähemmän kun pitää yhtenään lakkoilla ja viestejä lähettää.

Nimittäin nyt on etusijalla maapallon akselin vääntäminen 1,5 astetta helvettiin päin, sekä rumpu porukan hankinta Afrikasta lisäämään lantakasojen korkeutta ja sotkemaan loputkin geenit.

__________________________________

Euroopan likaisimmat kaupungit mahtuvat yhden käden sormiin esimerkiksi, Lontoo, Pariisi ja eräs kohteliaisuudesta  nimeämättä jätetty Puolalainen kaupunki.(Puolalaiset ystäväni tuskin ihastuisivat mokomasta) 

Ihmiset heittelevät käsistään kaiken sinne minne se ei kuuluisi, eikä uhtaanapitolaitokset välttämättä toimi tehokkaasti koska niitä kontrolloi  saman tyyppiset kyykky paskantajat kuin kebab baarien  pitäjät.

 On nähtävillä haisevia jäte pussukoita ja säkki vuoria rottien riemuitessa, pariisilaisen ulkoilma ravintolan välittömässä Riemukaaren läheisyydessä, missä nämä käsiään viuhtovat Eurostoliitto-kansalaiset nautiskelevat ateriansa, parin pullataikinaan juuttuneen perse kärpäsen kera.

Lontoossa elää keskimäärin 5 rottaa jokaista asukasta kohti, lisäksi on kaksi jalkaisia ulko valtakunnallis otuksia  enemmän kuin 1900 luvulla täitä Edvard IV patjassa.

Roskia ja jätteitä etenkin pyhien jälkeen ei keretä poistamaan kuin keskustasta.Kulissien takaiset slummit toimivat väliaikaisina transit kaato paikkoina, kunnessitten puhdistuslaitos toimittaa ne edelleen  Afrikkaan tai Kiinaan vietäviksi.

Puolan nimettömäksi jätetty kaupunki on kirjaimellisesti rakennettu osittain  käytöstä poistetun kaatopaikan päälle. "Istuttaisitko ehkä puun takapihallesi", saatatkin siinähommassa sohaista muovisäkkiin tai isompaankin maanalaiseen rotta yhteiskuntaan.Sanonta kuuluu, että jos kaatis saisi ripulin niin kaupunki vajoaisi paskaan.

Niinpä.. Venäjästä en viitsi tuollaisia yksityiskohtia kertoa, koska monenkin punatulkun silmissä on koko maa (väärinkäsityksistä johtuen) vain  yksi suuri kaatopaikka.

 

St. Petersburg 

30.07.2019

@riK