7. aug, 2019

YK-perseaukisten Afrikkalaisten valtioiden miehittämä organisaatio.

Toissa päivänä saatiin kuulla Myllärin kanavalta Afrikan  ongelmasta, ja miksi sen mantereen osa pitää autioittaa nyt ja äkkiä. Tekosyyllä pystytään toteuttamaan YK;n laatimaa GCM sopimusta käyttämällä hyväkseen nyt niin populaaria ilmastonmuutosta ponnahduslautana. Kaikkihan (valtamediaan sokeasti uskovat) luulevat että nämä ihmiset pakenevat jotain sotaa.

Nyt luulotellaan  että vesi loppuu Afrikasta, eikä kukaan puhu edes porakaivoista tai  kastelu systeemien rakentamisesta, nimittäin vettä löytyy vaikka kuinka maanalaisista järvistä ja lähteistä jos sitä todella tarvitaan. Kyllähän se kyse on aivan muista asioista eikä siitä vodasta. Modernia huonosti peiteltyä kansanmurhaa tässä toteutetaan.

Pari sanaa Saharasta. Nämä suuret globalistiset pedofiili  kansan johtajat ja muut bilderbergiläiset, käyttäkää haisevat rahanne Saharaan. Sateen aikaansaanti ja metsien istuttaminen onnistuu heiltä sinä missä tuo kemikaaleilla aikaansaatu Euroopan ilmaston hetkellinen lämpeneminenkin.

Tulevaisuudessa on vesi arvokkaampaa kuin öljy, no entäs sitten!

Eikös se kannata ruveta rakentamaan kunnolliset veden siirto putkistot ja kompressoriasemat? Miksi tapella jostain maanpäällisestä kuravesi lätäköstä kun sitä voi pumpata maan alta ja meristä. Suolanpoisto  on tänä päivänä vain prosessi sana, ei ongelma.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/tiede/vihdoin-ratkaisu-meresta-juomavetta-miljoonille-grafeenioksidi-siiviloi-suolan-vedesta/?show_modal=modal-login&shared=964803-d4ed1023-4

Suuret vesivarastot Afrikan alla. Juttu on Englannin kielinen. https://www.bbc.com/news/science-environment-17775211


Vielä lyhyesti jostain aivan muusta.

Alkoholin käyttö Suomessa laskee. Muslimien mukana narkotikan käyttö nousee.