12. aug, 2019

Jalanjäljet ovat tarpeellisia, näkee toisetkin missä on polku.

Joltakin luiskahti kalikka kädestä sanoessaan.. "Saapas sen näkee koska halal tuotteet kielletään osavaltiossa".

Pitkän eduskuntasalissa tapahtuneen röhkinän jälkeen hapansilakka imaanitar Emma hyökkäsi puhujanpönttöön ja kielsi sellaisesta puhumisen viitaten hallitusohjelman momentti viitoseen missä sanotaan että 

halal liha on kaikissa muodoissa hyväksyttävä ja elämää edistävä tuote, etenkin hoitokodeissa seitsemänkymppisille syötettävä lampaan ihra on tehnyt ihmeitä viime vuosien varrella selvittää Emma nassu vihreänä hapen puutteesta ja jatkaa, "Suomessa ei lehmiä tarvita"!

Mielestäni nämä vihreiden ja muidenkin "Antti Avuttoman" kolhoosi hallituksessa mukana yrittävien toimet rupeavat haiskahtamaan kaatopaikka kamalta.

Kyllä ihmisten pitää saada syödä sitä mistä ne tykkää ja tarvitsee.  Mitään rekkaa ei pitkälle liikutella, tai siltoja ja teitä rakenneta siemeniä ja ituja syömällä, sellaisiin tehtäviin tarvitaan myös ruokaa.

Ja vielä niistä lehmistä.. nämä pahimmat viher vinkujat pyöräilkööt Intiaan puhumaan lehmille.

https://yle.fi/uutiset/3-10915222  Näinhän se on, ja makkarat ym. maksapasteijat päälle.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/287448-emma-kari-suomalaisten-vahennettava-lihansyontia-lihaideologiasta-paastava-eroon  Ihan totta, hallituksella on oikein oma maininta ohjelmassaan mitä Suomessa pitäisi syödä. Eiköhän se ole enemmänkin henkilökohtainen asia.

 

https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/ruokauutiset/29-ruokaa-jotka-voivat-lyhent%C3%A4%C3%A4-elinik%C3%A4%C3%A4si/ss-AAj2xu4  On unohtunut listata makkarat, eikös ne olleet yhteenaikaan kauhian myrkyllisiä? Lyhenee tai pitenee.. no ketään ei ole maanpinnalle jätetty.