1. sep, 2019

Pääministeri moitti etenkin hallituksen naispuolisia pitämään pienempää suuta.

Antti Rinne ei tykännyt turhista tai perättömistä kommenteista Porvoon kokouksen jälkeen. Syyteltiin tavan mukaan taas kerran persuja muka perättömyyksistä, vaikka hallituksen oma perälauta on hukassa.

Seuraavaksi onkin melko pitkä osittain puuduttavakin juttu niille, jotka analysoivat yön ja päivän vivahteita jopa politiikassa.

https://yle.fi/uutiset/3-10927530

Sanotaan vasemmiston puolelta, ettei suurempia riitoja ole toistaiseksi tiedossa. No eikö tässä ole jo Li Anderssonille sapetuksen siementä, kun sovitut 60 miljoonaa pilkotaan viikkoraha tasolle? Sitä paitsi eihän hallitus ole vielä edes päässyt työn alkuunkaan, kun on niitä lomiakin yhtenään, että meinaa jo koko ohjelmakin unohtua ja varmaan ne vähäisetkin Porvoossa luvatut jätski rahat.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006208452.html Tässä on tätä eukkoporukkaa vielä lisää, niin eiköhän tästäkin mausteita soppaan löydy. Anttia kaduttaa ja vituttaa, se on kuultu Tornin kabinetissa numero 9.

Sanna Marin viestittää 4 päivän työviikosta ja 6 tunnin työpäivästä. Sitähän on sovellettu jo kauan esimerkiksi demareitten puoluetoimistossa, tiedä sitten onko se oikeata työtä… vai maksaakohan suorituksista muutkin veroja, ei vain kanttiini työläiset?

Antaahan nyt Työministerin yrittää hoidella nuo tehtävät realistisesti, ja Sanna Marin keskittyköön Liikenne ja viestintäministerin epärealiseen hallitusohjelmaan.

Lopuksi pikku ilon uutinen jos…

Kuukausilippujen hinnat laskisivat reilusti, jos Sannan idea ottaisi tulta, (12 vapaapäivää kuussa niin kuin lähtökohtana).