1. sep, 2019

Göran Alexander Stubb aikoo vihdoinkin onnistua matematiikan maailmassa.

Kokoomusta ovat johtaneet aina mitä kummallisemmat tyypit. Kolmessa viimeisimmässä sama valmistusvika, käämitys lyö maihin heti kun mennään matematiikan puolelle.

On ollut Kataista ja Stubbia maanpaossa usein miten huonolla menestyksellä. No nyt vielä tämä viimeinen suutarin työkalu Petteri Orpo, hänkin haihtuu maasta seuraavan puheenjohtaja vaihdos mellakan jälkeen. Hänetkin tullaan lähettämään palkintotyöhön Brysseliin, eikä kuritushuoneeseen minne oikeastaan kuuluisi.

Göran Alexander Stubb onkin nyt tällä kertaa maneesilla. Pitänee kai kertoa viimeisimmät uutiset, vaikka tuskin hän siitä tykkää, mutta kyllä hän tietää jo ennestäänkin, ettei meidän tietotoimistollamme sensuuri toimi.

Alexander Stubb sai kenkää Euroopan finanssipankin varapääjohtajan tehtävästä epäpätevyyden ja jonkun nais sormeilun perusteella. Sittemmin hän keksi perustaa oman pankin, ja niin tapahtuikin.

Pankin avajaiset olivat männä viikolla Käkisalmella, missä juhlittiin reippaasti erilaisilla kabanoilla, (makkaroilla) ja suomalaisella kaljalla melkein viikko. Juhla vieraista mainittakoon Alexanderin tädin tytär Lumikki ja pankin hallituksen puheenjohtaja Vero Karhunen.

Mainittakoon että Alexander perusti pankkinsa sedältään perimälle tontille, mistä hän on iki onnellinen jo siksikin, että venäläiset luovuttivat sen hänelle aikaisempien palvelusten palkkana.

Pankin toiminta tulee keskittymään etupäässä yhden suunnan turistimatkailun hinnoitteluun ja niihin liittyvien lisenssimaksujen vastaan ottoon.

Alexanderin vaimo löysi taannoin kaatopaikalta pronssikilven, joka on joskus kuulunut Suomen Finanssiministeriölle. Nyt sitä käytetään eräänlaisena filiaali (sivukonttori) mainoksena Alexanderin liikepankin sisäänkäynnin edessä.

https://areena.yle.fi/1-2351153