4. sep, 2019

Ei älistä muovipullosta kylän raitilla huojuvalle ukille, jos pullon valmistaja haisee hiilelle.

Mitä muita tuloksia kuin luulotauti oireita ja pullistumat pankkiholvien seinissä, on tämä ilmastonmuutos bisnes saanut aikaan?

Ei yhtään mitään muuta kuin hintojen kavalaa nousua milloin mistäkin kauhistuksesta!

Hölyn pölyä veisaavat vihreät papittaret, menkää aukomaan turpaanne Kiinaan tai vaikka Trumpille, että jos ei tavat parane niin lopetetaan kaikki kaupan käynti teidän kanssanne.

Viimeiset 4 miljoonaa vuotta ihmisen kehityksestä, sisältää jo sieltä saakka ilmastonmuutos syklonin. Siis mitä vittua, sen homman kimpussa niin hitosti ollaan, planeetat ja niiden kiertoradat määräävät ne muutokset. Ja se mikä on ihmisen aiheuttamaa sontaamista on teollisuuden vika, mikä ei muusta välitä kuin rahasta ja sen tuomasta vallasta.

http://humanorigins.si.edu/multimedia/videos/expanding-world-homo-erectus

http://humanorigins.si.edu/multimedia/audio

__________________________________

Hesarin artikkelit... kait ne näkyvät, vaikka ei juurikaan tämän päiväisiä. Tuskin asiat ovat miksikään muuttuneet. Tyttölapsikin on jo vissiin saapunut Amerikkaan venhepakolaisena, en ole seurannut sitä hommaa kun on muutakin tekemistä.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006218180.html

Ranskan laitaoikeisto boikotoi ilmasto­aktivisti Greta Thunbergin vierailua parlamentissa – Thunberg: ”Teidän ei tarvitse kuunnella meitä, mutta kuunnelkaa tiedettä” 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006182303.html

23.7. 16:06

 Edessä koruton matka veneessä, jossa nukkuminenkaan ei ole helppoa: Ilmastoaktivisti Greta Thunberg lähti purjehdusmatkalle New Yorkiin   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006204550.html

14.8. 18:51

Terveisiä Pietarista

pyöveli