7. sep, 2019

Tästäkin on 101 tarinaa ja salaliittoteoriaa, mene ja tiedä motiivi.

https://youtu.be/9laYiSoImQk

https://youtu.be/jA-e6ttP1jo

Salaisuudeksi jää miksi varoituksiin ei reagoitu, ei edes Putinin puhelin soittoon?                                                                           

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194398

https://cftni.org/expert/george-beebe/

Venäjän presidentti Vladimir Putin oli soittanut Yhdysvaltain presidentti George W. Bushille kaksi päivää ennen syyskuun 11. päivän hyökkäyksiä, varoittaen Afganistanista tulevasta terroristihankkeesta, entinen CIA: n analyytikko on paljastanut tämän kirjassaan.

Venäjän johtajan kiireellinen varoitus mainitaan aiemmin tällä viikolla julkaistussa kirjassa "Venäjän ansa: Kuinka meidän varjosotamme Venäjän kanssa voi johtaa ydinkatastrofiin", kirjoittanut Bushin aikakauden CIA: n vanhempi analyytikko George Beebe.

Entisen CIA-operaattorin paljastus näyttää olevan jälleen yksi todiste siitä, että Washingtonia on toistuvasti varoitettu hyökkäyksistä, jotka lopulta tapahtuivat 11. syyskuuta 2001.

Vaikka Moskovan varoituksen olemassaolo on ollut julkisen tiedon jo vuosien ajan - Venäjän tiedustelupalvelun korkeat virkamiehet puhuivat niistä vasta hyökkäysten jälkeen - Beeben kirja viittaa siihen, että se ei rajoittunut pelkästään tiedustelupalvelujen väliseen informaation vaihtoon.  Putin varoitti Bushia henkilökohtaisesti.

Venäjän lisäksi Ison-Britannian vakoojat ovat ilmoittaneet varoittaneensa Yhdysvaltoja, ja sekä CIA että FBI ovat toistuvasti korostaneet lähestyvien hyökkäysten vaaraa. On edelleen mysteeri, onko Valkoinen talo todella ottanut nämä varoitukset huomioon ja tehnyt kaiken voitavansa kansalaistensa suojelemiseksi.

Joitakin vihjeitä Valkoisen talon virkamiesten ajattelutapaan sisältyy Condoleezza Ricen, tuolloin kansallisen turvallisuuden neuvonantajan ja myöhemmän valtiosihteerin muistelmiin.

"Ei korkeampaa kunniaa" Rice tunnustaa hylänneensä Putinin tämän ja aikaisempia muitakin varoituksia esim. Pakistanin eräästä pahastakin tilanteesta.

Rice kirjoitti, että hän hylkäsi varoitukset, ”ja arvioi niiden liittyvän Venäjän katkeruuteen Amerikkaa kohtaan Afganistanin mujahideenin tukemisesta” Neuvostoliiton Afganistanin sodan aikana.

Hauskaa lauantaita, nyt pitää ruveta  muutamaksi tunniksi duuniin!