9. sep, 2019

Ymmärtääkö keskinkertainen feministi huumoria...? no ei ainakaan englantilainen.

Jätteiden lajittelussa näille parantumattomille Pride feministeille on harkittu hankkia Suomessakin ihan omat lukolliset pöntöt, joita sitten ripotellaan aina sinne mistä sateenkaari alkaa tai loppuu.

Ennenkin oli pönttöjä, esimerkiksi tyhjille pesemättömille säilykepurkeille, jotka sitten toimitettiin Kettus Einon romuliikkeeseen käsiteltäviksi. Tulevaisuudessa Eino ottaa vastaan mielellään myös yhteiskunnallisia ongelmajätteitä. Einolla on 5000 minkin tarha, ja nehän syövät mitä tahansa.

Tosikkomaisuutta pidetään yleisesti synonyymina huumorintajuttomuudelle. Ulkopuolelta katsottuna tosikolla on jotain pielessä tilannetajun kanssa tai hän ei ymmärrä huumoria rivien välistä.

Tosikkomaisuus voi olla pysyvää, jopa parantumatonta. Silloin se näkyy käytännössä kaikissa tilanteissa. Mutta voi tosikkomaisuus olla myös käyttäytymismalli, esimerkiksi joillain seksuaalisesti harhautuneilla poliitikoilla. Siinä tapauksessa tosikolta vaikuttava henkilö toistaa mallia tietyissä tilanteissa, mutta voi muuten olla ihan rento ja mukava.

Olkoon näin, mitä sitä totuutta muuntelemaan.