26. sep, 2019

Aron laitaa kuljen mietteissäin.

Mitäs se Aro taas yrittää jotain halpaa muuntelua kirjasessaan, ihan niin kuin muut eivät tietäisi todellisuudesta mitään.

Aron houreet perustuvat netti kaiveluihin eivätkä ne sinänsä sisällä kaikkea totuutta. Merkittävin väärennös tästä Thomas Nilsen tyypistä löytyykin muutenkin epäluotettavasta Wikipediasta mitä Aro on luultavasti käyttänyt lähteenä muun ohella. Se on kaunis kuva paskanärhistä.

https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli/norjalaistoimittajalta-evattiin-paasy-venajalle-koska-han-oli-yhtakkia-turvallisuusriski-uutuuskirja-kertoo-karuja-tarinoita-venajan-infosodasta-170371525/

https://www.verkkouutiset.fi/paatoimittaja-erotettiin-toimittajat-erosivat-oliko-taustalla-venajan-turvallisuuspalvelu-42690/ Tämä Thomas Nilsen (yhtä paljon tanskalainen, kun Marco hollantilainen) sai päätoimittajan tehtävästä potkut, koska 2015 uhkaaviksi muuttuneista Norjan ja Venäjän välisistä suhteista sormi osoitti vain yhden aiheuttajan suuntaan.

Syy potkuihin oli jatkuvan väärän informaation levittäminen ilman todistettavaa pohjaa. Myöskin aktiivinen toiminta vasemmisto ekstremistisen Bellona liikkeen toiminnoissa Venäjällä. (Bellona, Norjalainen huuhaa mm. atomiluonnonsuojeluliike.)

Kas kun ei toimittelijatar ”jessi” ole kirjoittanut Bellonasta ja sen haittatoiminnoista Venäjällä, eipä tietenkään koska sepustukset kirjassa olisivat kääntyneet häntä itseään vastaan.