7. okt, 2019

Ruotsalaiselle raadonsyöjä professorille on ilmaantunut kannatusta.

"Vauvojen syöminen" ja "Venäjän pommittaminen" ovat ainoa ratkaisu planeetan pelastamiseksi! Näin siis suuressa Amerikassa.

 Häirikön mukaan ratkaisu ilmastonmuutoksen torjuntaan on "syödä vauvoja" välttääkseen ruuan saantiongelmia ja vähentää samalla otsonipäästöjä.  

 Teini-ikäisen - edelleen nimettömän - lausunnot tapahtuivat torstaina New Yorkin kongressijäsen Alexandria Ocasio-Cortezin televisio ohjelmassa missä oli se kulunut ilmastonmuutos aiheena.

 Tapahtuman aikana tämä aktivisti sai jopa mikrofonin keskeyttäen konferenssin, ja huusi että amerikkalaisten "pitäisi syödä vauvoja" ja "pommittaa Venäjää" ilmastonmuutoksen torjumiseksi. (No jopas jotain… kas kun ei keksinyt pommittaa Afrikkaa Venäjän sijasta, tulisi ainakin tuloksia).

https://youtu.be/epwUTVUwB7A

Ocasio-Cortez yritti rauhoittaa naista sanomalla, että "meidän kaikkien on ymmärrettävä, että on olemassa monia ratkaisuja" ilmaston lämpenemisen hillitsemiseen. 

Presidentti Donald Trump näki videon ja hän twiittasi välikohtauksesta, "nainen on hullu" – mikä laukaisi taas kerran hirmuisen vinkumisen sosiaalisessa mediassa Trumppia vastaan, kuinkas muuten.

Tyhmemmät viisastelivat sosiaalisessa mediassa, ”että huutava nainen oli Trumpin kannattaja".

_________________________________

https://tv4play.se/program/nyheterna/12496916  Video on ruotsinkielinen kulinaristien päiviltä, missä puhuttiin ihmislihan syömisestä korkealla tasolla ja ihan vakavalla naamalla.  

Loppu kommenttiin haluaisin vain sanoa, että tällaiset ruotsalaisen tutkijan ”Idi Amin” puheet ruumiitten syömisestä kuuluvat vain vakavasti sairaitten pedofiilien mieli menuihin.   

Suomen valtamediakin on saanut ”turpa kiinni” käskyn, ei olla tietävinäänkään minkään valistavan debatin aloittamisesta, koska tässähän on se ilmastonmuutoksen mahdollinen pyhimys, sata vuotias kuppaan kuollut Elviira.