17. okt, 2019

Tällä menolla menee Pelosinin omat ja varastetut rahat kaivoon.

Niin kuin olette varmasti lukeneet netistä, on tämäkin senaatin noita nimeltään Pelosi, ottanut loppuelämänsä tehtäväksi häiriköidä Trumpin työtä, vieläpä erityisesti ABC median valheitten tukemana.

Kuulostaa jo maanpetokselta, miksi loihtia kansa uskomaan että "hevonen on jänis" vaikka kyseessä on demokraattien kateus ja mahdin ahneus.

Ironistahan tässä myös on se, että Suomen tietotoimisto STT ottaa todesta Amerikan feikkiuutiset (maksua vastaan), ja antaa niitten levitä jo ennestäänkin epäluotettavan kotimaisen median kautta, ihan niin kuin meillä olisi jotain tarvetta sekoilla Amerikan asioihin.

------------------------------------------------

Äskettäin ABC media julkaisi taistelu videon, kuinka Turkki hyökkää Kurdien kimppuun hävittäen kaiken heti kun Tramp veti joukot rajalta, (vajaat 300 sotilasasiantuntijaa ja muutaman sata sotilasta)

Videolla näytetään todella keskittynyt Turkin hyökkäys.

Mites sitten suu pantiin, kun selvisi että video oli vuodelta 2017 filmattu Kentuckyn yö sota harjoituksista!?

https://www.breitbart.com/the-media/2019/10/16/trump-smacks-down-abc-news-for-fake-news-footage-of-syria/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_campaign=20191016&utm_content=Final

Puhuttelussa ABC:n johtaja ei vaivautunut edes pyytämään anteeksi.

 Trump sulkee tämän median.