19. okt, 2019

Ensi kerralla stadin kaupunkinvaltuusto niin uusiksi ettei suurmoskeija äänestyksiä synny.

Itävallan Grazissa kymmenen päivää kestänyt jihadistioikeudenkäynti on saatu päätökseen. Pääsyytetty tuomittiin 7 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Kolme muuta syytettyä sai tuomioita viidestä kuukaudesta puoleen vuoteen. Kaksi syytettynä ollutta jätettiin tuomitsematta.

Grazissa kuutta islamistia vastaan käytiin oikeutta kymmenen päivän ajan. Jihadisteja syytettiin terroristiryhmään kuulumisesta, sen tekemistä rikoksista sekä valtion vastaisesta toiminnasta, kertoo Kronen Zeitung. Pääsyytetty, 47-vuotias imaami, oli rekrytoinut nuoria miehiä ISIS-järjestöön. Toisilla syytetyillä oli toiminnassa vaihtelevia rooleja.

Syyttäjä vaati miehille ehdotonta vankeutta ja kutsui islamisteja ”islamilaisiksi natseiksi.”

– Meidän tulee lopettaa väärä suvaitsevaisuus, syyttäjä sanoi ja jatkoi, että ”islamismi korvaa lain, jos emme ole tarkkoina.”

Syytetyt kiistivät syytteet. Pääsyytetty ei tunnustanut radikalisoineensa ketään. Hän ei myöskään ollut rekrytoinut ketään taistelemaan terroristijärjestön riveissä.

Yksi syytetyistä oli lähettänyt tarkka-ampujana toimineelle veljelleen kiikaritähtäimen. Mies puolustautui, että veli ei ollut koskaan tarvinnut tähtäintä. Syyttäjä oli kuitenkin tinkimätön.

– Ei hän ole sitä paperinpainonakaan käyttänyt, syyttäjä tokaisi.

Oikeus tuomitsi imaamin 7 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen ja kolme muuta syytettynä ollutta 5-6 kuukauden vankeusrangaistuksiin. Kaksi miestä vapautettiin syytteistä. Lähde: Oikea Media

_______________________

Imaani on nokkamies systeemissä, hänellä on valtuudet mielenjohteestakin tapattaa kenet tahansa,

tai antaa joku muu tehtävä… useinkin negatiivinen sellainen.