9. nov, 2019

Kuvitteleeko JULKISEN SANAN NEUVOSTO olevansa joku jumalten instrumentti?

No ei todellakaan ole muuta kuin viheranarkistien visvainen instrumentti, ja vieläpä huono sellainen.  Julkisen sanan neuvosto on myrkytetty politiikalla, eikös sen pitäisi olla neutraali? On kai siellä niitäkin medioita jäsenenä, jotka ovat riippumattomia toimijoita?

Pahintahan tässä kaiken muun diktatuurin lisäksi on se, että tämä neuvosto luulee todellakin omaavansa yksinoikeuden toimia tuomarina pilkaten niitä, jotka eivät ole jäseniä tai ei ole huolittu sellaisiksi. Korjaamisen varaa on, ensimmäiseksi on heitettävä ulos tämä myrkyn levittäjä Elina Grundström kumppaneineen, eukkohan puolustaa yksilinjaisesti sitä todellista valemediaa Suomessa.

Vaihtoehto mediat kertovat uutiset uutisina ilman että niitä jyrätään politiikan sää tiedotteiden mukaisesti. Vaihtoehto mediat ja niihin kuuluva henkilöstö tarvitsee oman organisaation koska heitä haukutaan, pilkataan ja vähätellään, todellisuuden ollessa aivan jotain muuta...

 

https://www.suomenuutiset.fi/kommentti-elina-grundstromin-johtama-viher-jsn-jakaa-medialle-tuomioita-joissa-haisee-kaksoisstandardi-lopputulos-on-nurinkurinen/

https://yle.fi/uutiset/3-10375960

Elina Grundström on johtanut neuvostoa sen ensimmäisenä päätoimisena puheenjohtajana vuoden 2016 alusta lähtien. Hänen toimikautensa päättyy tämän vuoden lopussa.

Grundström on päättänyt, että hän ei hae jatkokautta.