10. nov, 2019

Jessikka Aron ulkoa opettelemat vainoharha sketsit sisältävät samaa lässytystä vuodesta toiseen.

Rajansa kaikella, menee jo liian pitkälle. Ennen kuulumatonta viattomien suomalaisten vainoamista, Jessi Suomalaiselta?

https://nettiuutiset.fi/jessikka-aron-kirjassa-esiintyvat-henkilot-kertovat-valheista-ja-vainosta-mita-aro-on-kohdistanut-heihin/

Info sota Venäjältä on täydessä käynnissä! Tuollaiset puheet, ei auktoriselta persoonalta ole muuta kuin kiihottamista ja pelottelua hyväuskoisia kansalaisia kohtaan, jopa koululaisilla on traumoja.

Suomi ei tietääkseni ole sodassa Venäjää vastaan, Jessikan mielestä muka on!

Milloin presidentti Niinistö on julistanut poikkeustilan, vai onko hän ehkä yhteistyössä Putinin kanssa?

------------------------------------------------------

Tässä Ylen haastattelussa Jessi höpisee "infosodasta" https://areena.yle.fi/1-50266137?autoplay=true Todellista sellaista toimintaa tuskin käytäisiin Jessikan aivo tasolla, koska sellaiset asiat ovat tarkasti suojattuja julkisuudelta. Ei niistä ainakaan tutkija, kirjailija, toimittelija Jessikka Arolle kerrottaisi mitään.

Jessikka Aron ja Yle haastattelun ”alkumetreillä” tulee jo ahdistava olo kuulla ruosteista kitinää siitä, kuinka Putin kaappasi television omaan käyttöönsä. Saa sellaisen käsityksen, että Venäjällä on vain yksi TV- kanava.

Jessi on oikaisun velkaa, mitään erikoista Putinin kanavaa ei ole, TV1 on valtion kanava samalla tavalla kuin Yle Suomessa, tosin varustettu huippuluokan ohjelmilla, eikä kaapeliliittymä maksa mitään, niin kuin ei muutkaan TV-yhtiöitten päivittäiset valinta mahdollisuudet, (700 kanavaa).

Jessikka Aro on myös ”mahdollisesti yksinkertaisuudessaan” unohtanut mainita, että Venäjällä seurataan myös päivittäin kansainvälisiä tapahtumia ja uutisia satelliitin kautta. Sen mahdollistaa niin amerikkalaiset, aasialaiset kuin eurooppalaisetkin kanavat vertailtaviksi. Satelliitti liittymän vuosimaksu on symbolinen, toisin sanoen ei kenellekään mikään painolasti. Itse pidän Japanin englanninkielisiä uutisia kaikkein puhtaimpina ja totuuden mukaisimpina.

Lopuksi vielä muunnetusta totuudesta, siellä Suomessahan sitä toden teolla näköjään harrastetaan Jessikka Aron ja muitten vajaa päisten toimesta, vielä kun ihmiset osaisivat vaatia takeita ja todisteita Aron sanomisista.

Tämä tästä. 

https://soundcloud.com/user-975744362/jessikka-aron-trollijahti

https://soundcloud.com/user-975744362/saara-jantusen-natokiima