19. nov, 2019

Alexander Stubb kokoomuksen kirkas tähti?

Ei kai siinä Alexanderissa ollut muuta kuin ne normaalit Amerikassa opitut suuruuden hullun viat ja sedältä perityt liian isot hampaat.

Alex hirnahteli useinkin painajaisisten jälkeen, "äkkiä Natoon menemisestä ja Krimin takaisin valtaamisesta" joskus humalaisen hurmosta Suomen rajan siirtämisestä.

Kokoomuksen uudeksi puolueen puheenjohtajaksi valittu Petteri Orpo, oli huomattavasti parempi matematiikassa kuin Alex, vaikkakin huonompi valehtelemaan.

Petteri osasi laskea noin kymmeneen, sekä että hallitsi prosenttilaskun paremmin kuin Alex kuuluisine noin 90% lausuntoineen.

Poliittiset tappiot ja alistuksen tunne vei Alexanderin melkein itsemurhan partaalle, kunnes puolue pelasti hänet ostamalla hänelle vara pankinjohtajan tehtävän Brysselistä. (Koti konttori virka)

Maneesilla hyöri nyt Sipilä ja muut päästään vaurioituneet kansalaisten kimpussa. Etenkin työministeriksi nimitetty laborantti myrkytti työkseen työttömiä, välillä kiduttaenkin, leikkaamalla niiltä milloin jalan, milloin leivän kädestä. Eikä vähempää, ulkohuoneministeri "kettu Timo" röhki sininen häntä kainalossa.

Sipilästä ei kannata paljon tässä jälkikäteen edes puhua, epäilen jopa hänen liikemies taitojaan, nehän olivat ja taitaa olla osittain vieläkin etupäässä tilinsiirtoja valtiolta omalle tilille... jonnekin.

Stubb on osannut kirjassaan selvittää mikä mies oli Antti Rinne hänen hallituksessaan. Hyvä niin, tuskinpa tämä kolhoosi Anttikaan on paremmaksi pään sisältä muuttunut. Linkki on parin vuoden takaa.

https://demokraatti.fi/rinne-vastaa-stubbin-tylytykseen-ongelma-oli-se-etta-alex-paaministerina-ei-keskittynyt-niihin-keskusteluihin/