27. nov, 2019

Yksi maailman röyhkeimmistä huijauksista, OneCoin-olematon virtuaalivaluutta.

Huijaus jatkuu kansainvälisesti. Suomen poliisi on passiivinen. Haiskahtaa haluttomuus, vaikka veropetoksiakin olisi vaikka lapiolla mättää. (Klikkaa kuvaa suurenmaksi, siinä on samaan laskuun muutakin asiaa ihan linna tuomioon asti… varmaan).

https://yle.fi/uutiset/3-11073023

Kannattaa katsoa ihan selvyyden vuoksi video, jopa uudestaankin.

https://areena.yle.fi/1-4530614  

Joutaisi ilmoittaa poliisille tämä Pipsakin jo sukunimen perusteella.

Pipsa Aron liiketoiminta perustuu aivan samaan myynti ideaan, niin sanotut työntekijät (konsulentit) myyvät erilaisia koulutuspaketteja, tosin pienemmässä mitta suhteessa kuin esimerkiksi OneCoin. Idea on samaan huijaus reseptiin perustuva. ”pikku Pipsan pyramidi”.

Linkistä löytyy loppu pelissä kalliin rahan koulutuspaketteja. (Tyhjän päiväistä englannin kielistä ja muualta kopioitua paskaa).  https://www.linkedin.com/in/pipsaaro/?trk=join-al  Hinnoista ei kerrota ennen kuin otat henkilökohtaista kontaktia Pipsa Aroon.

Onpas helppoa se työn haku, vähän lukaista rimputtaa ja se on siinä… onkohan näissä säestyksissä minkäänlaista takuuta? https://www.pipsa.fi/mentorointi-apua-tyonhakuun

Tässäpä teho koulutus! Päivän kurssi ja olet illalla nero!                                          https://www.eventbrite.com/e/arjen-employer-branding-koulutus-3012020-registration-79515259281

3 hyvää syytä osallistua tähän koulutukseen:

1. Päivän päätteeksi sinulla on käsissäsi Employer Branding vuosisuunnitelma, jonka avulla osaat keskittyä olennaiseen

2. Koulutuksessa keskitymme voimakkaasti markkinointiin ja tuloksiin tähtäävään tekemiseen

3. Pääset sparraamaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Koulutustemme tyyli on hyvin osallistava ja teemme paljon tehtäviä pienryhmissä.

 

Kiitos ja näkemiin

Dubai 27.11.2019