2. des, 2019

Oula ja Aro siskokset, samaa uimamaisterin napeilla varustettua hieno hipiäistä huuhaa porukkaa

Lähetänkin tässä Suomen kansan puolesta Oula Silvennoiselle ja hänen perikunnalleen kiitokset siitä, että kehtasitte lähettää koodit siitä, mitä hänen (Oulan) keltaisessa korvakoodi lapussa oikeasti lukee. Kuvittelin itse kirjoittavani 500 sivuisen eepoksen Oulan elämästä, mutta eihän siitä ketaleesta löytynytkään mitään arvokasta kolmeakymmentä sivua enempää.

Pelkkää jossittelua ja selkäänpuukotus teorioita, sano vähänkin toisilla mielipiteillä kuin Oulan omilla punoksilla, niin se on heti vihaa ja maalitusta.

Siinä on kaksi paitaa ja kravatin omistavan professori Oula Silvennoisen menetetyt vuodet ja saavutukset ilman sisältöä. Jos olisin tämän tiennyt etukäteen, enpä olisi niin suurta summaa etukäteen maksanut.

Siispä haista metaania Oula keskonen, ja työnnä omaan ruokailu järjestelmääsi se aggressiivinen piilo viherkommunismin sanoma, jota yrität jopa lapsille koulussa opettaa.

Professorin käyttäytymisesimerkki:

Jos normaali ihmisten (toimittajan) suuhun työnnetään pesemätön puhelin, niin onko se herra Oulan mielestä oikea tapa käyttäytyä yleisellä paikalla? (tässä tapauksessa Helsingin hovioikeuden käytävällä).

Lähde: Mielipiteitä ja ilmaisuja Oulan korvamerkin sisällöstä.