7. des, 2019

Säälittävää, herkkää ja pelokasta lasta retuutetaan ympäriinsä kuin parempaakin pyhimystä.

(COP 25 on nimensä mukaisesti 25. kansainvälinen ilmastokokous).

https://areena.yle.fi/1-50379149 Gretan tiedotustilaisuus video. Greta äänessä siinä 20 minuutin kohdalla. Voi herra jumala, missä olivat tuki joukot!?

Eikö tuo jo hävetä, kun ei osaa edes kunnolla kysymyksiin vastata, kun ei ole mistä lukea. Ihan samaa lapsellista kerta säkeitten toistoa vastausten sijasta.

https://yle.fi/uutiset/3-11106117  Tässä tämä myönteinen Ylen juttu, mutta muualta maailmasta valuu tietoja, ettei tämäkään ilmastokokous mene niin kuin raha eliitti toivoo. Vain 20 maata mukana olevista 70: nestä ottaa asian vähän fanaattisemmin, mutta todellista tulosta ei saada aikaiseksi senkään vertaa mitä Pariisin sopimuksessa aikoinaan. Kas kummaa, näistä sopimuksista voi vetäytyä vaikka olisi kirjoittanut alle.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/97d7a6c5-a055-4cf3-8cf3-9957fe86120e  Iltalehti melko neutraali ja lyhyt, kun taas kommentit ovat parempia kuin reportaasi.

Yritin kirjoittaa minäkin kommentin, mutta herkkähipiäinen iltalehti bannasi minut koska moitiskelin erään liiman haistajan asian tuntemusta!?

 

Tänään tuntuukin jo paremmalta. Meni viikko sairasvuoteessa. Eikö tuota nyt jo opi ettei juhlan jälkeen mennä nukkumaan perse paljaana, ilman peittoa. ikkunat auki… mittari miinuksella.