29. des, 2019

Kysymys globaalisteille, miksi tuhoatte itsenne ja ympäristön?

Noin puolet amerikkalaisista kärsii dementistä, etenkin sosiaalidemokraatit kärsivät lisäksi hysteerisestä hulluudesta, etenkin jos presidentti ei ole tarpeeksi sotainen tekopyhä pullistelija.

Trump on mies muistiin ainut presidentti, joka ei ole aloittanut uusia sotia, päinvastoin vähentänyt entisiä. "Se, joka huutaa ja uhkaillen johtaa ja vittuilee ääneen, on useinkin henkilö, joka loppupelissä neuvottelee oikeista ehdoista" jopa taivaallisten sotajoukkojen johtajien kanssa, niin kuin kuvastakin näkyy.

Trump on kauhean paha, kun Amerikan talous pyörii huippu tasolla ja palkat ovat kohdallaan.

Eikä vähempää, Brysselissä raavitaan vihassa persenahka ruvelle, kun Trump on luvannut Englannille suoraan (eikä mitään EU:lle) kaikkien aikojen kauppasopimuksen heti Brexit eron jälkeen.

Kauppasopimus Kiinan kanssa on allekirjoitettu, se on Amerikan etujen mukainen, koska turhan krääsän tuonti on eliminoitu ja tullitaksat sovittu.

Trump on kauhean paha, kun hänet tullaan valitsemaan seuraavatkin 4 vuotta tehtäväänsä twiittejä kirjoittelemaan ja soittelemaan presidentti kollegoilleen.

Mielenkiintoista on se, aloittaako Yle tulevien vaalien alla voitokkaan presidentti kampanjansa Trumppia vastaan, niin kuin viimeksikin… hyvin tuloksin Suomen hyväksi?