31. des, 2019

Silakkaliikkeen perustaja löytyy Feministipuolueesta, henkilö Johannes Koski

https://www.feministinenpuolue.fi/eduskuntavaalit2019/ehdokkaat#helsinki

Silakka idea on kopioitu Italian Sardiiniliike nimisestä protesti ilmiöstä, jota johtaa Gareffa niminen feministi tyyppi.

– Me emme ole puolue, emmekä edes liike. On helpointa, jos ajattelet sardiineita yhteiskunnallisena protesti ilmiönä, Gareffa luonnehtii mielenilmauksiaan ainoiksi oikeiksi äärioikeistoa vastaan.

Hänen mukaansa on tärkeää, että kansalaiset ilmaisevat pettymyksensä nykypolitiikkaan. Sardiinien toimintamallia on usein verrattu Greta Thunbergin perustamaan ja Soroksen tukemaan ilmastolakkoliikkeeseen, ja nämä kaksi liikettä ovatkin usein esiintyneet rinta rinnan.                                                       

Niinpä, se kertookin jo paljon.

---------------------------------------

Sardiinien mielenosoituksiin on saapunut tuhansia ihmisiä ympäri Eurooppaa. Liike on levinnyt myös Italian rajojen ulkopuolelle, viimeisimpänä Suomeen. Samalla liikettä on moitittu konkretian puutteesta.

--------------------------------------

https://twitter.com/silakkaliike
https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/

Helppo uskoista kansaa viedään taas, ja luvatonta henkilötiedostoa kerätään taas jälleen kerran.

Silakkaliike väittää olevansa "vastavoima rasismille", mutta bännää ja estää välittömästi kaikki, jotka postaavat heidän sivuilleen tilastoja, faktoja tai uutisia rasisteista tai feminismin vastaisista aiheista.

Olisi äärimmäisen kiusallista, jos heidän postauksensa järjestäen täyttyisivät kiusallisesta aineistosta, kertoo eräs aito Suomalainen poikamies, ja jatkaa, ”Keväällä menen naimisiin erään tytön kanssa, enkä minkään sukupuolettoman palomiehen kanssa feministisen raamatun mukaan”