9. jan, 2020

Näinkö tästä hyvä tulee? Vihreät ja Vasemmisto puolue tukevat toimintaa.

Viimepäivien huumoriannosta yleisölle tarjonnut silakkaliike päräyttää jälleen loogisella ajattelukyvyllään.

 Silakkaliikkeeksi kutsuttu mielenterveyskuntoutujien, kuten Johannes Kosken, pyörittämä sosiaalisen median “kansanliike” on toistaiseksi ollut ihan vain internet-yhteisö, jossa on lähinnä keskitytty vääntämään siitä, miten rasismia voi vastustaa tykkäämällä antirasistisista sosiaalisen median kommenteista sekä laittamalla kalaemojin sinne, missä näkyy “rasistista vihapuhetta”.

Emojin tarkoitus on ilmoittaa, että “parvi on paikalla”, mutta sen tarkempaa keskustelua ei “rasistien” kanssa ole tarkoitus käydä, vaikka Silakkaliike ilmoittaakin tukevansa tiedettä.

Valtamedia Helsingin Sanomia ja Yleisradiota myöten on mainostanut vuodenvaihteessa äänekkäästi kulttuurimarxisti Johannes Kosken perustamaa ”Silakkaliikettä”. Silakkaliike on tyypillinen globaalistien ”rasisminvastainen” virtuaalipuuhakerho, joka saa lehdistöltä varauksetonta tukea jo ennen kuin se on edes tehnyt mitään.

Vaikka Silakkaliikkeellä ei olekaan lainkaan näyttöjä virtuaalimaailman ulkopuolella suoritetusta toiminnasta, ovat sen jäsenet radikalisoituneet Internetissä häkellyttävän nopeasti.

Tällä viikolla sosiaalisen median valokeilaan nousi hoitoalalla työskentelevä ”silakka” Tarja Kuikka, joka uhkaa heitteille panna ”väärin ajattelevat” eli maahanmuuttovastaiset potilaansa.