21. jan, 2020

Suomessa on enemmän hulluja kuin missään muussa EU-maassa. Hanttiin pannaan sohvalta.

Näitä aiheita on jauhettu suupielet vaahdossa, presidenttikin kiivasteli jopa Uuden Vuoden puheessaan. Nyt on näköjään kovisteltu ulkoministeriön virkamiehiä taas kerran.

Jos valtamedia julkaisisi asiat asioina, sekä kontrolloisi omien toimittelijoittensa, useinkin provosoivat kirjoittelut jo ennen julkaisua, niin eiköhän suurin osa moderointi työstä olisi jo tehty.

Kyllä juttu on niin, ettei toimittelijalla saisi olla omia poliittisia mielipiteitä, eikä provosoivaa valehtelua uutisiin ujutettuna. Mutta valitettavasti se on niin, etenkin vasemmisto ja viheraatteen omaavilla fanaatikoilla, koska vain he ovat oikeassa.

Poliittisissa piireissä on puhuttu vuosikausia myöskin valetileistä ja herjan heittämisestä nimimerkkien takaa, että sellainen pitäisi kieltää, ja vain omalla nimellä kommentointi olisi sallittavaa. Mutta mitään ei tapahdu, poliisikaan ei korvaansa helpolla heilauta, pitänee vähintään olla kyse murhasta. ”Kyllä me tiedetään ketä ne ovat” Siinä on poliisin vastaus.

Tähän on heti lisättävä!

Kumma kun ei syyttäjälle ja tyhjäpää tuomarille annettu tietoa edes silloin kun Ilja Janiskia retuutettiin käräjäoikeuden Golgatalle joidenkin tuntemattomien kommenteista muka vastuullisena.

Sairasta on touhu, ja hölmömmäksi menee tuon uuden moderointi villityksen seurauksena. Ainakin suuri osa tilaajista katoaa koska parasta journalistiikkaa näissä valta valemedioissa on ne mehevät kommentit.