26. jan, 2020

Kritiikki ja mielipide on kaksi eri asiaa, miten sitten Suomessa?

DAVOS, Sveitsi (AP) - Teini-ikäinen (ja siksi jää) ilmastoaktivisti Greta Thunberg haukkui Yhdysvaltain valtiovarainministeriä tämän kritiikkiin, ja pilkkaamiseen ilmasto asioissa. Greta huusi, että perjantaina hänen kommenttinsa eivät "tietenkään ole vaikuttaneet" kyseiseen herraan, eivätkä kehenkään muuhunkaan poliittiseen päättäjään. Niinpä hesarikin pistää lisää vauhtia, onhan kyseessä tärkeä teema.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006384249.html

”Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun ymmärsin sanan rasismi määritelmän”, Nakate sanoo Twitterissä julkaisemalla videolla.

Jopas jotain, ollaan nimittelemässä rasistiksi jo siitäkin, kun ei ole mukana kuvassa. Ymmärtääkö tyttö rukka tarkoituksen, mitä viherkommunisti korvaan kuiskutti? Tästähän pitää Suomessakin pistää mellakka pystyyn Silakka liikkeen toimesta, ja tietysti hallituksen siunauksella haetaan tämä Nakate Suomeen yksityiskoneella.

https://apnews.com/ee36c1b18874d3ebec2c743f0968396f?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=AP

Kun joku toimittelija tekee jutun niin eikö se ole hänen asiansa, miten kuviaan rajaa, etenkin kun kyseessä ei ollut edes virallinen haastattelu.

Turhaa marinaa ja tarkoitusperäistä huomion herättämistä, eihän näitä vessanpöntön vetämättä jättäjiä oltu edes virallisesti kutsuttu Davosin talous forumiin missä etupäässä puhutaan rahasta, se on huippu kokous, tarkoitettu maailman taloutta johtaville poliitikoille.