29. jan, 2020

Mistä muusta tässä on kysymys kuin rahasta ja vallan väärin käytöstä??

Naama vihreänä rääkyvät nämä fanaatikot aggressiivista sanomaansa, heristellen hiilihangoilla eläville ja kuolleille, koska nämä ovat aiheuttaneet kaiken pahan joka maailmanloppuun nyt johtaa.

Miksi ei globaalistit, ota taistelu agendaansa asiaksi myös sitä, mitä tuhoa lentokoneet ja valtamerten laivat aiheuttavat saunan sytykkeiden lisäksi, ja mitä näille kaikille vekottimille tehdään, kun jo Gretan mukaan pitäisi fossiiliset polttoaineet kieltää jo heti huomenna? Parempi olisi, jos Gretankin porukka varmistaisi piponsa paremmin, humisee jo harjulla sen verran hurjasti.

http://www.lentoposti.fi/uutiset/maailman_lentokoneiden_maara_kaksinkertaistuu_vuoteen_2035_mennessa_lentajatarve_ylittaa_puoli_miljoon

Ison-Britannian kansallinen ilmaliikennepalvelu NATS on julkaissut videon Pohjois-Atlantin lentoliikenteestä. Kooste paljastaa, miltä lentoreitit todella näyttävät. Animaatio on tehty yhden päivän lentojen perusteella. Pohjana on käytetty erästä vuoden 2013 elokuun päivää, jolloin Pohjois-Atlantin yli lensi yhteensä 2 524 lentoa. Mukana on pääasiassa koneita, joiden reitti kulkee Kanadan, Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä.

https://youtu.be/6pI77r3oAxw

Mainittakoon että 2019 maailmassa lennettiin joka päivä noin 10 000 lentoa! Mikä valtava hiilijalan jälki, lisäksi mietipä paljonko ihmiset sotkevat ja paskovat kentillä ja koneissa.

Eikö nämä olisi tärkeämpiä asioita kuin ääri vihertävän punertava aggressiivinen anarkismi, jota käytetään lasten ja aikuisten pelottelemiseen. Eihän ihmiset kohta uskalla mennä edes metsään, kun pitää pelossa elää, tiedä vaikka vahingossa menee ja katkaisee jonkin puun oksan.