7. feb, 2020

Jan Vapaavuorella ei pysy vaihde päällä.

Ilta-Sanomat uutisoi viikko sitten, että yhteistyö perussuomalaisten kanssa aiheuttaa eriäviä mielipiteitä kokoomuksen eduskuntaryhmässä. Kukaan ei tunnu lähtökohtaisesti kieltäytyvän tiiviimmästäkään yhteistyöstä perussuomalaisten kanssa, mutta kovin vaikeana he sitä pitävät.

Siis toisin sanoen punamulta hallituksen ohjelma onkin kokoomuksen mieleen? Katsotaan nyt sitten mitä kelloja soitellaan keväällä. Kokoomus joutunee rikkomaan lasin ja hälyttämään palokunnan paikalle.

Puolueiden on ollut vaikea löytää yhteistä linjaa jo oppositiossa. Puolueiden kannat etenkin työperäiseen maahanmuuttoon liittyen ovat kaukana toisistaan, koska kokoomus haluaa työvoimaa mille ei tarvitse mitään maksaa. (Unohtavat myös näitten vintiöiden koulutus kustannukset, ja sen ettei niistä monikaan mitään opi, ja harvempi edes huolii)

 Kokoomusedustajat puhuivat IS:lle myös siitä, kuinka kaukana toisistaan puolueiden näkemykset ”suomalaisen nuorison työllisyydestä”, ilmastosta ja maahanmuuttopolitiikasta ovat.

Rahvaan nuorison tulevaisuudesta kuulema viis, nyt kun on tärkeästä elämisen jatkumisesta (ilmasto asiasta) kysymys. Maahanmuuttokin on tärkeä momentti, että saadaan Suomi muutettua kansainväliseksi, kävihän Mykkänenkin Marokossa kirjoittamassa sitovan sopimuksen alle. (Ilman kansan lupaa)

Näin ajattelevat oikeiston oppineet kokoomukselaiset, että vain heidän arvonsa ovat paremmat kuin muiden, ja niillä eletään. Melkoista aliarvioimista ja melkeinpä rasismia, jos joku persu noin sanoisi.

 

Taitaa olla parempi ymmärrys, jos vaikka luette tämän.

https://yle.fi/uutiset/3-11157202