17. feb, 2020

Globaalistit ovat ymmärtäneet lopun olevan käsin kosketeltavissa.

Haavisto aloittaa blokkinsa kertomalla ensin kokouspaikaksi valitusta hotellista, Euroopan ja ties minkä maiden ulkoministereiden viime viikkoinen kokoontumispaikka. Hotelli, jossa Adolf setäkin piti aikoinaan majaa.

 Ja täällä nyt sai hänkin olla läsnä edustamassa ja puhumassa joko reikäleivästä tai HK-sinisestä lenkistä. Eihän pienen Suomen ulkoministeriä niin monikaan Euroopassa tunne, kun pitää Syyriassa suunnitella lapsiasioita ja ISIS henkilöiden Suomeen tuomista päivät päästään.

-------------------------------

1841 Münchenissä avattu hotelli Bayerischer Hof on jo nähtävyys sinänsä, vanhanajan ”Grand Hotel”. Sen juhlasalissa on esiintynyt aikanaan Enrico Caruso, ja hotellin vieraisiin on kuulunut mm. Sigmund Freud.

Caruson sen ajan huonoista äänitteistä ei sylki suuhun nouse, eikä pahemmin pieru pääse. Mitä tulee Sigmund Fredin sanomisiin, niin niillä ei Roomaankaan olisi rakennettu edes yhtä puiston penkkiä.

Vaikka keskustelut olivat ulkopoliittisia, Saksan sisäpolitiikka saattoi lopulta olla se puhutuin aihe epävirallisissa tapaamisissa saksalaisten poliitikkojen kanssa. Vihreistä oli mahdollista tavata liittopäiväedustajat Franziska Brantner ja Claudia Roth sekä europarlamentaarikko Reinhard Bütikofer. Havaittiin että, Saksan Thüringenin pääministerivalinnasta on syntynyt poliittinen myrsky, joka ravistelee koko maata. Valinnassa kristillisdemokraatit ja liberaalipuolue liittoutuivat poikkeuksellisella tavalla äärioikeistopuolue Vaihtoehto Saksalle AfD:n kanssa, ja hyvä niin.

Sen Haaviston blokin voi lukea Vihreitten kotisivulta, en rupea sitä paskaa tässä levittelemään, kun ei siitä lähde edes ruoho itämään.