19. feb, 2020

Nyt jälkikäteen ihmetellään miksi Suomalaiset Marxisti juntit pilaavat maailmalla Suomen mainetta?

”Kansainvälisen vasemmistoliiton Juutalaisviha liittyy Lähi-idän konfliktiin ja Israel-Yhdysvallat liittosuhteeseen”

Aktivistiryhmän tarkoitus oli kyseenalaistaa Kazan saarto leikkaamalla reikä piikkilanka-aitaan. Kazan saarto alkoi jo vuonna 2007 boikotoimalla Jaffa appelsiineja, ja nyt aiottiin taas toimia.  Israelin poliisi kuitenkin pysäytti Kontulan seurueen toimet aidalla, ja ryhmä vietiin raudoissa poliisiasemalle.

Siellä heistä otettiin sormenjäljet ja valokuvat ja heitä kuulusteltiin. Kontulan mukaan poliisit olivat suurimman osan aikaa ystävällisiä, mutta eivät pitäneet kiirettä. Asemalla kului lopulta kymmenen tuntia.

Poliisien toiminta nopeutui Anna Kontulan mukaan huomattavasti, kun hän kertoi heille olevansa kansanedustaja!  (Joo… kyllä varmaan niin)

Ettei unohtuisi.                                                                                                                   Suomenkin juutalaiset seurakunnat ovat koko ajan varpaillaan myös vakavampien synagoga iskujen varalta. Ranskan ja Tanskan tapahtumat ovat varautumisessa vain pieni lisä.

----------------------------------------

Äärioikealla olevia haukutaan fasisteiksi, ja vasemmalla kirkuvat kansanfasistit. Marxilais-leninistiset opit ajavat väkivaltaan kuten islamin opitkin. Lenin sanoi: Mikään ei ole liian julmaa proletariaatin vastustajia kohtaan. Stalin ei ollut "yksittäistapaus", eikä Mao ja Pol Pot myöskään. Jopa Hitler (äärioikeistoa) jäi oppipojaksi uhrien määrässä.

Tosiasiassa kumpikin ääriliike on yhtä lailla globaalistisen ja ”oikeudenmukaisen” yhteiskunnan vihollisia, ja jos yhtään pidät silmiäsi auki, näet että äärivasemmisto on erittäin aktiivinen väkivallan suhteen ja jopa pahempi mellakoimaan ja aiheuttamaan vahinkoa yhteiselle (ja viattomien sivullisten) omaisuudelle.
Älä nolaa itseäsi puolustamalla niitä, se on yksi heitetty kivi vähemmän.

Tuntematon kommentti:

Mistä vasemmistolaisten viha kumpuaa?

Juurihan tuossa lukee, että viha tulee äärivasemmistolaisilta. Samoin Euroopan terroriteot jakautuvat aika tasan vasemmiston ja muslimien välillä. Suomessa vasemmisto tekee pientä kivaa koko ajan, esim. nyt tuhoaa perussuomalaisten puoluetoimiston ikkunat yms. säännöllisesti jne. Vasemmistolla on syvä viha suomalaisia ja oikeastaan kaikki muita paitsi itseään kohtaan. Kaiketi joku katkeruus ja oma epäonnistuminen tässä taustalla. Tukevat myös usein muslimiterroristeja varsin avoimesti, sekin on sairasta touhua.

--------------------------------------------

Tyhjä tila on täytetty aiheella, ”07 hoitajamitoitus” mikä kuulostaa viime tietojen mukaan huijaukselta. Jos se onnistuu, tarvitaan lisäksi vielä toiset tuhat opiskelijaa kotihoitajien tarpeeseen. Katsotaan 3 vuoden perästä sitä tulosta, koska asia ei muutu miksikään ennen sitä.