27. feb, 2020

Ennen hoiti Suomi syrjäytymisongelmat heittämällä vesselit eristetyille saarille sadistien armoille

Nuorten miesten syrjäytyminen on nykyisinkin tunnustettu ongelma, mutta niihin, etenkään (suomalaisnuorten ongelmiin) ei ole aikaa enää puuttua, kun toimettomia seikkailijoita saapuu Helsinkiin aina kaukomaita myöden, ja etenkin vielä, kun nykyisen sisäministerin mukaan vieraat ovat etusialla.

- Helsinki tarjoaa valtavasti vetovoimatekijöitä, joita kaupunkimme auliisti mainostaa omilla monikielisillä nettisivuillaan. Tämän lisäksi hyvää sanomaa kaupunkimme runsaudensarvesta tarjoaa myös ilmaiset terveyspalvelut, sekä rahaseinänä toimiva Kela. Muita maahanmuuttajille tarkoitettuja palveluita löytyy eri ministeriöiden perustamista info pisteistä. Tätä ilosanomaa vastikkeettomasta ja helposta elämästä Suomessa sitten jaetaan edelleen Facebookissa, Twitterissä ja kehitysmaiden lukuisilla erikielisillä nettisivuilla. Helsinkiin sijoittumista edistetään ja autetaan lisäksi ihan viran puolesta.

Suomalaisnuorilla on mahdollisuus parantaa omaa tilannetta huomattavasti, äänestämällä oikein. Parempi on heidän lopettaa ne tyhjänpäiväiset satuihin uskomiset, etenkin vihervasemmistolaisten anarkististien yllytykset.

Päätön vieraanvaraisuus kaipaa säätelyä, vai haluatko että lapsenlapsesi istuvat turbaani päässä muistelemassa kekälöityneitä isovanhempiaan.