7. mar, 2020

Ohisalo ajaa itsensä totaalisesti pussin perälle joutavalla jankuttamisellaan.

Alla olevat selvennykset eivät mahdu Ohisalon kypärän alle.

– Kreikan rajassa on kysymys suvereenista valtion rajasta, joka sattuu olemaan myös EU-alueen raja, ja Kreikka päättää omasta rajastaan ja toiminnastaan siellä. Kreikka vetoaa EU:n ja Turkin väliseen sopimukseen ja sen noudattamiseen, jonka takia he eivät tällä hetkellä ota vastaan turvapaikkahakemuksia.

– Jos Kreikka sen sijaan päättää ottaa vastaan turvapaikkahakemuksia, silloin EU:ssa on voimassa ns. Dublin-sopimus eli turvapaikkahakemukset tulee tutkia ensimmäisessä maassa, jonne turvapaikanhakija saapuu. Kysymyksessä oleva vaihtoehto ”päästää Eurooppaan” tarkoittaisi sitä, että Kreikka rikkoo sopimuksia. Vaihtoehtona se ei siis käy, koska se on sama kuin tukisi kansainvälisten sopimusten ja lakien rikkomista.

– EU:n tulee ottaa vastuu omien rajojensa vartioinnista ja haitallisen maahanmuuton torjumisesta. Taakanjakojärjestelmiä ei enää pidä yrittää, koska ne eivät toimi ja ne ainoastaan houkuttelevat lisää tulijoita. Suomen ja muun EU:n tulee auttaa Kreikkaa Turkin-vastaisen rajan sulkemisessa.

Lopuksi vielä.

Nämä vihanlietsoja silakat voisivat lopettaa tuon tyhjästä taiotun viha hysterian, pysymällä kotona ja pitämällä turpansa kiinni.