16. mar, 2020

Soveltaako halpahalli puolueet hallituksessa inspiroitua perustuslakia?

HALLITUS on painostettava uudistuksiin, esim. Suomeen turvapaikanhakijana tulleen pitää suorittaa Suomen kielen ”pikaopetus kurssi” (90 päivää) ja siihen liittyvä puolueettomasti hyväksyttävä koe, ennen kuin mitään kirjastoissa jaettavia oleskelulupia myönnetään, tai edes ”Mykkäsen passeihin perustuvia” Suomen kansalaisuuksia.

Eihän yliopistoihinkaan huolita ketä vain kartsalta, vähemmän armeijaan, ja pitäähän esim. työperäisellä maahanmuuttajallakin olla molemmat jalat.

Myöskin yleisen käyttäytymisen yksinkertaistettu testaus on otettava käyttöön, jossa mitattaisiin suomalaisen yhteiskunnan ja uskonnon tajuamista, sekä arvojen tuntemusta. (Ei kuitenkaan niitä kokoomuksen jankuttamia epävirallisia arvoja.)

Viranomaisten on valvottava: ”Jokaisen täysi ikäisen tulijan on avattava (omilla rahoillaan) suljettu tili pankissa, toimeentulo takuu summalla 2000,- euroa” -Niin se on Tanskassa, ja monessa muussakin maassa, jopa Venäjällä, miksi ei sitten Suomessakin, vai ollaanko niin jalostuneita?

Etukäteis-kuulemisia tehtiin epävirallisesti viime keskiviikkona hallituksen sauna kokouksessa, mutta käsittääkseni hallitus on kauhistellut kova äänisesti moisia ehdotuksia vastaan, tosin Keskusta ei sanonut juuta tai eitä.

---------------------------------------

Olisiko myös aika tarkistaa se Sauli Niinistön ohjeistama laki, ”Piilottaa saa, mutta ei saa jäädä kiinni”