23. mar, 2020

Huonoista jutuista puhutaan paljon, Ohisalo, Emma ja ”presidentti” Pekka.

Vihreä saarnaa ihmisten syntisyyttä ja kehottaa parannukseen maailmanlopun uhalla. Samalla liito-oravat ja mäntypistiäiset asetetaan arvoasteikolla ihmisen edelle.

Itse juttuun.

Natseiksi kutsuttiin Saksan Kansallissosialistisen puolueen jäseniä. Hitlerin johtama puolue oli vallassa vuosina 1933-1945.

– Emma Kari ja muut viher- valistuneet ei vissiin tiedä, että natsit kukistettiin jo 40-luvulla. Tämä on vähän kuin sanoisi ”ei lohikäärmeitä Suomeen, ei lohikäärmeitä minnekään”.

https://www.kansalainen.fi/maailma-taistelee-koronavirusta-vastaan-vihreat-natseja-ja-rasismia/

https://youtu.be/CinwFkoLTfU Silakkaliikkeen virtuaalinen lahko tyylinen miekkari. Sinänsä ei katsomisen arvoinen aikuisille, kokonaisuus on sekava. Muistutukseksi se, että Silakka liike perustettiin feministisen ja viher- äärivasemmiston toimesta, tausta tarkoituksenaan vihata ja loukata persuja, eli ajattelevaa kansanosaa.

-------------------------------------------------------

Lisäksi onhan sitä historiaa vihreitten puolueilmiön alkulähteiltäkin, (julkaistu 2016). Kommenttiosio on sen ajan hysteeristä paskan heittoa kivien siasta, ilman että kannattajat olisivat edes kyenneet googlaamaan faktoja netistä.

Vihreät eivät ole toistaiseksi kertoneet, että puolueen omaksumilla ideologioilla on yhtymäkohtia natseihin. Saksan vihreä puolue Die Grüne Partei perustettiin Offenbachissa vuonna 1979. Sen perustivat kaksi poliittista ryhmää, marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja entiset natsit.

Heillä oli runsaasti yhteisiä tavoitteita kuten ydinvoiman vastaisuus, antikonsumerismi, auringon palvonta, vaihtoehtoinen lääketiede, vaihtoehtoinen ”tiede” sekä kemikaali- ja säteilyhysterian lietsonta.