24. mar, 2020

Maria Vihasalon 11 897 ääntä teki hänestä kaikkivaltiaan.

Minulla näyttää lempiaiheena olevan itsestään jotain luuleva                                                                    kopea narsistinen Suomalaisia halveksiva, köyhästä perheestä noussut raakile, Maria Ohisalo.

Eduskuntavaaleissa 2019 antoivat helsinkiläiset äänestäjät Maria Ohisalolle 11 897 ääntä. Ei niinkään kykyjen perusteella, kyseessä oli meikkaustyyli ja kiinnostava haju, (niinhän ne koiratkin toimivat) Tänään on Ohisalon kannattajista suurin osa epäröivällä kannalla, eikä syyttä, kaikkihan sen tietävät.

Ei minulla mokomaa vastaan ihmisenä mitään ole, vain se tihkuva tyhmyys ja älytön vänkääminen vain yhdestä asiasta, se on mielestäni laskelmoitua vittuilua.

 

Päivi Granlund Tsemppiä ja viisautta työhön. Pidä huolta itsestäsi, muista lepo. Vihaisia ja aggressiivisia viimoja vastaan on tärkeä osata suojautua. Ehkä jo osaat. Jämäkkyys, omista rajoista huolenpito.

Niinpä, siinäkin jonkun viherpiipertäjän onnittelu kommentti vaali voiton jälkeen, ehkä hänkin on huomannut ettei rajoja hoideltu koskaan Ohisalon toimesta. Nyt ne ovat "kai" kiinni kun oli pakko.